[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike

我都諗緊自己有冇get錯
完全唔知點入手

我就係怕你get錯
你同佢點識?

frd搭frd 都冇咩機會見到咁
你地要瞓就瞓啦,我唔急住要知嘅

你試下r fd搞多啲聚會見下佢

但係我又未有好大動力要去r
係咪好奇怪 勁驚要做主動,平時識普通frd又冇野喎

唔⋯我覺得你地要了解下對方先知想唔想同佢進一步既 係咪靚仔到一見鐘情果啲

真正介紹之前有其他場合見過
個樣唔特別嘅
有stalk過下佢好似唔錯
我嘗試去瞓先喇

早抖啦 一至兩日有專人解答你
突然發現囡囡信耶蘇,好驚訝

西米露 係咪好返啦又

岀盡奶力tum返
岩岩傾完電話,發現佢原來係好認真既教徒

你地一齊左幾耐 教徒都咁情緒化 返教會唔係對個人好啲嫁咩

年幾,佢已經無返教會好耐,又無見佢食飯要祈禱,係知佢廿頭果時返過教會三年

最近又返返定點
現實稱呼: West
問題:同唔同得翻佢齊
諗問題既時間:28/3
唔該曬巴打絲打們

西米露 係咪好返啦又

岀盡奶力tum返

年幾,佢已經無返教會好耐,又無見佢食飯要祈禱,係知佢廿頭果時返過教會三年

最近又返返定點

西米露 係咪好返啦又

岀盡奶力tum返

最近又返返定點

Cfu仲未訓
現實稱呼:n
問題: 心上人點睇我? 有無機會一齊?
我應唔應該再搵佢?
諗問題既時間: 0002

麻煩晒

節制 戰車 劍2 杖侍 劍騎
其實你地關係幾好
好似成日打打鬧鬧咁款
佢其實某程度上覺得你係一個有選擇困難症既人 好易迷惘
未來有冇機會一齊既話 應該都有機會既
好有啲突破咁

麻煩你了

講下wtsapp 佢平時就藍tick我
有事搵佢先正經覆仲要好快應機
特別係我無乜信心做某樣野要搵佢個陣
(唔講個句都爆埋啦
我同佢係中學同學兼同一個制服團體 不過佢潛水幾年無玩落去)
成日同佢一齊打機既巴打都話佢成日藍tick人
覺得佢怕醜所以無女埋身
但我覺得佢對住我就從來無怕醜呢回事 我玩lol同手機game都係佢幾年前教落

我而家又真係幾迷惘
今日同巴打吃飯 講起佢染左頭髮
我話想睇
頭先一望wtsapp就見到佢icon轉左
咁我問巴打係咪爆左比佢知
巴打答
"我話無但你會信咩? 我話有之後你又鬧我
咁你不如用下腦⋯我唔答啦
但假設我爆響口 佢知你想睇所以轉
咁你有咩回應或者點睇?"

同埋想問返最後一句有無打漏字 唔太明
早晨
早晨

好眼訓
早晨

好眼訓

我有同感
現實稱呼:wing
問題:想問下今年既愛情運會點? 同鍾意果個男仔有冇機會發展?
唔該哂

杯5 正義 劍5 劍王 錢9

依家關係可能一般,會關口位要過。但未來關係會更好,只不過可能無乜激情/甜言蜜語,會踏實d

利申:9up

唔該巴打
我同個男仔真係好少見到面
可唔可以講多d關於關口位係d咩
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜
9估係你地之間少互動又唔敢搵對方
你踏出第一步傾多少少傾咁自然close d. 不過對方可能係木獨

利申:真9up無開牌
問題:想問下今年既愛情運會點? 同鍾意果個男仔有冇機會發展?
唔該哂

依家關係可能一般,會關口位要過。但未來關係會更好,只不過可能無乜激情/甜言蜜語,會踏實d

唔該巴打
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜
你踏出第一步傾多少少傾咁自然close d. 不過對方可能係木獨d, 反應都平淡d. 但到時你唔好諗咁多野以為對方乜乜乜咁

我應唔應該再搵佢?

麻煩晒

其實你地關係幾好
好似成日打打鬧鬧咁款
好有啲突破咁

麻煩你了

(唔講個句都爆埋啦
覺得佢怕醜所以無女埋身
但我覺得佢對住我就從來無怕醜呢回事 我玩lol同手機game都係佢幾年前教落

我而家又真係幾迷惘
我話想睇
巴打答

我睇法:你好小心保守一步一步諗先行動而佢唔係,所以你比佢食住。未來我都睇好會一齊,同寂寞同睇法
佢最尾個句:好似有啲突破咁
現實稱呼: 桃
問題:好迷茫應唔應該轉行,定讀同宜家份工相關嘅嘢繼續呢一行
諗問題既時間:諗咗幾年

麻煩曬
占到#390
大家加油

食埋個早餐就占

你變了

佢成日起完卜卦盤唔識解就唔解唔講

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

我個問題係過幾日考試會考成點啊森麻哥哥

小心d啦,讀d野要齊d,既來之則安之,唔好諗太多
思緒不安混亂就緊,考試內容都好明顯有唔少手腳埋左落去

我考4份卷只係集中溫左兩份
不過混亂主要係源自好chur,本身早已打定輸數

謝謝森麻哥

森麻哥

依個問題,最好就先留意日主星同時主星的關係打個底先,無都唔緊要,依兩點都會左右成個形勢

問學業就要搵曬d用神先,好似水星,木星,三宮,九宮一類,再搵宮主星星座主星睇,再睇關係,淨睇星係主心理狀態,跟宮位星座就叫實際情況,星情係無六壬同奇門咁直接,要花心思去研究就真,重點係講用神同體用
我應唔應該再搵佢?

麻煩晒

其實你地關係幾好
好似成日打打鬧鬧咁款
好有啲突破咁

麻煩你了

(唔講個句都爆埋啦
覺得佢怕醜所以無女埋身

我而家又真係幾迷惘
我話想睇
巴打答

我睇法:你好小心保守一步一步諗先行動而佢唔係,所以你比佢食住。未來我都睇好會一齊,同寂寞同睇法
佢最尾個句:好似有啲突破咁

其實好耐無見過佢

話說 我媽以前喺學校活動見過佢
話覺得佢好陰沉
巴打團表示佢一向收收埋埋咁
話可能同父母分開/佢係兄弟入面中間條友既問題有關喎
同埋想約佢難過登天 一係返part time一係打機
有時間都唔肯找左差我條j數先 激死我

我半夜同其中一個巴打傾左兩句
巴打睇法就係覺得我份人對所有事都好抽離
感覺唔到我對任何事有上過心
識耐左會聽到我講對某事既睇法 但有種官腔feel
好少聽到我分享自己內心
熟左之後覺得我無乜人性
同埋越熟越少野講

唉唔知呀
唔該哂

唔該巴打
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜
你踏出第一步傾多少少傾咁自然close d. 不過對方可能係木獨

眠寶你有無撈亂正義同審判?
唔該哂

唔該巴打
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜

無呀。不過可能解錯
唔該哂

唔該巴打
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜

無呀。不過可能解錯

咁你講多少少正義同關口既關係丫
唔該哂

唔該巴打
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜

無呀。不過可能解錯

9估雙方好少膠流。對方可能木獨d/保守正義撚/悶蛋一個。但問卜者比較重情,所以關口位就係要主動同佢膠流多d但唔好怕悶,唔好亂諗野以為對方無情掛

真9up. 無開阻礙同建議牌
起身無耐出面天陰陰食完早餐又想訓

唔該巴打
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜

無呀。不過可能解錯

9估雙方好少膠流。對方可能木獨d/保守正義撚/悶蛋一個。但問卜者比較重情,所以關口位就係要主動同佢膠流多d但唔好怕悶,唔好亂諗野以為對方無情掛

真9up. 無開阻礙同建議牌

我睇法係,求問者本身幾感性,好多時比感情主導左,同埋較悲觀,將唔開心既野放大,對方唔彩佢或者你咩交流就會幾唔開心

對方比出黎既印象反而係一個好理性既人,理性得黎又幾主觀下,搞到求問者唔係太識同佢交流

感覺就係一方主動果陣,另一個就變到好被動,有少少想縮既感覺,唔主動又無交流

淨番兩隻比番你

利申9upper
起身無耐出面天陰陰食完早餐又想訓

攤喺床無落過地
名:yu
問:佢係咪真係有鐘意過我

唔該哂

錢3 錢5 劍5 杯10 錢9 杯2

你同佢依家關係係咪麻麻地?你想維持但佢唔嗲唔吊唔想理?估計其中一方仲未肯付出導致關係唔太好(我估對方),建議你試下同佢分享多d野,心靈上既交流,而當佢都肯同你有心靈上既交流未來就會好好

名:大口

諗嘅時間:1458
q:追得到對方嘅成功率有幾大

P.s見到有人講星座,鳩嗡兩句
用星座睇兩個人夾唔夾起碼要知雙方嘅太陽,月亮同金星星座啦,最好實係睇合盤
淨講太陽不如番去訓覺

劍王 杯6 錢10 魔術師

你同佢依家關係好好wo. 對方幾開心enjoy.未來一齊機會極高

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞