[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
現實稱呼:sh
問題:今年有冇機會拍拖
諗問題既時間:0945

錢王 劍5 杯2

依家你好似有d野阻礙你出池?
有無對象都好,未來會遇到對象,有機會出池

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛
係咪可以post星盤俾你地解讀架

再留多次問題連同姓名性別時間,會有軍官專人開盤幫你睇。最好留第條

Btw, 9up我估係圈子

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

再留多次問題連同姓名性別時間,會有軍官專人開盤幫你睇。最好留第條

星盤點post法? 圖?

唔洗。跟軍官最新個form留就得
佢自己會開盤睇。佢係卜卦盤,唔係輸入出生年月日時既大盤

哦 我仲以為係出世個個
可唔可以私下派膠俾你
大師你朝朝都解咁多唔係路bo

你自己唔做野咋嘛。之後留比你占囉

唔係番工你占晒我都未起身

夜晚咪占得囉 我夜晚好少開

夜晚佢要hea 好似係 唔好打我

仲有起身食完飯都要hea

我呢邊快你兩個鐘你深夜咪多case占囉

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

哦 我仲以為係出世個個
可唔可以私下派膠俾你

點解派我膠
下個899

留返洗廢事唔知占到邊
又係我
現實稱呼:kei
問題:同男朋友(ex?因為未正式講分手)仲可唔可以一齊翻?
諗問題既時間:
垃圾exex又搵返我update狀況 仲乜9

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

即係同format但唔同問題
我都以為post自己出世個星盤
又係我
現實稱呼:kei
問題:同男朋友(ex?因為未正式講分手)仲可唔可以一齊翻?
諗問題既時間:

諗問題既時間:10.30
Thanks

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

毒撚

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

即係同format但唔同問題
我都以為post自己出世個星盤

你可以修改下條問題,例如半年內有無拖拍
唔係自己出生星盤呀
你地係咪改左名 唔係好認得d人

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

毒撚

性格唔似,最多話你多野諗但9成圈子問題 遇唔到岩你無出手姐。你未至於完全收埋自己,未來你會同岩既對象互相分享,有交流的
我幾年都唔發一次夢,先頭俾個夢嚇醒。話說我好鍾意一個人行山,行到去大草地,有間屋,去到就無路走。

屋入面有個精神有問題既女人走岀黎,係咁亂講野。我又唔知點解知唯一既岀路係屋仔入面。

我衝入間屋仔度,有間房仔,入面有個蹲廁,我將個人塞落去,拉條繩沖走自己。

係夢入面我覺得自己已經發過呢個夢,所以知之後既步驟,但今次我沖完自己落去又去返間房仔,走唔到,然後就嚇醒左。

問軍官巴

問題:呢一兩個月內會唔會搵到工
諗問題既時間:1036

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

毒撚

性格唔似,最多話你多野諗但9成圈子問題 遇唔到岩你無出手姐。你未至於完全收埋自己,未來你會同岩既對象互相分享,有交流的

咁圈子都真係好細,細到好少異性朋友 點會有對象

狀況:棍騎
搵返前度:命運之輪 錢10
Move on: 杯5 劍2

你搵返前度後,你同前度關係會變,有好大機會會一齊返
Move on, 你之後都係諗返以前既野,將來就算遇到岩既對象你都猶疑不決,因為你未放低前度又唔知好無同新既一齊(好似係)

利申:9up

又出命運之輪,今個月d離離合合係咪天注定

似係啦

好中啊大師
我唔包睇本命盤呢個服務
問軍官巴

做咩要指定我
垃圾exex又搵返我update狀況 仲乜9

點update
我唔包睇本命盤呢個服務

知道啦
問軍官巴

做咩要指定我

上面位巴打話可以睇卜卦既

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

哦 我仲以為係出世個個
可唔可以私下派膠俾你

點解派我膠

因為呢度人多
我幾年都唔發一次夢,先頭俾個夢嚇醒。話說我好鍾意一個人行山,行到去大草地,有間屋,去到就無路走。

屋入面有個精神有問題既女人走岀黎,係咁亂講野。我又唔知點解知唯一既岀路係屋仔入面。

我衝入間屋仔度,有間房仔,入面有個蹲廁,我將個人塞落去,拉條繩沖走自己。

係夢入面我覺得自己已經發過呢個夢,所以知之後既步驟,但今次我沖完自己落去又去返間房仔,走唔到,然後就嚇醒左。

我成日都俾夢嚇醒
好似以前係感情台吹水post同過軍宮巴吹水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞