[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
話說有冇人想學靈氣?

至於到底係咩黎,建議google,會解釋得比我好
有意隨時召喚我

我都想,但我好窮

好x窮+1
掉左1蚊都覺肉赤

食飯加幾蚊飲品都要諗勁耐

我係絕對唔加寧願飲熱野

9成揀最平加唔飲野
話說有冇人想學靈氣?

至於到底係咩黎,建議google,會解釋得比我好
有意隨時召喚我

我都想,但我好窮

好x窮+1
掉左1蚊都覺肉赤

食飯加幾蚊飲品都要諗勁耐

諗都唔洗諗。唔加
呢鋪牌搞成粒鐘
呢鋪牌搞成粒鐘

呢兩日paul lafayet 有creme brûlée 買一送一 好好食架
呢鋪牌搞成粒鐘

最後得出結論,我move forward 之後要請 斷線兄食好西

記得唔好食太貴 我窮L一個
呢鋪牌搞成粒鐘

最後得出結論,我move forward 之後要請 斷線兄食好西

我又食,我自己請自己
呢鋪牌搞成粒鐘

你真係要請既話呀..你請我食老麥雪糕我都制架..

記得唔好學軍宮呀
呢鋪牌搞成粒鐘

記得唔好學軍宮呀

我有少少好奇點解會搞到成粒鐘
呢鋪牌搞成粒鐘

呢鋪牌搞成粒鐘

記得唔好學軍宮呀

我都係 好想知咩黎
月頭喺度問過

依家同個女仔一齊左了

個陣答你咩?

果陣好似係答fdzone左我 冇咩機會

果幾日都真係淡左好多(佢果陣真係fd zone左我嘅
同埋佢之前覺得我好多女仔搵 唔信我認真對佢)
係後尾佢主動約打牌之後又好返少少(對多左 熟左就改觀了)
到上星期就一齊左
呢鋪牌搞成粒鐘

記得唔好學軍宮呀

我已經唔記得我講左乜..你睇下佢記唔記得啦.. 同埋想唔想講啦
呢鋪牌搞成粒鐘

記得唔好學軍宮呀

下次有機會你咪試下囉~~呵呵呵
呢鋪牌搞成粒鐘

記得唔好學軍宮呀

我都係 好想知咩黎

下次有機會你咪試下囉~~呵呵呵
呢鋪牌搞成粒鐘

記得唔好學軍宮呀

關我咩事
月頭喺度問過

依家同個女仔一齊左了

個陣答你咩?

果陣好似係答fdzone左我 冇咩機會

果幾日都真係淡左好多(佢果陣真係fd zone左我嘅
同埋佢之前覺得我好多女仔搵 唔信我認真對佢)
係後尾佢主動約打牌之後又好返少少(對多左 熟左就改觀了)
到上星期就一齊左

嗚恭喜你呀

咪又係神秘學

唔係近統計星多啲咩

占星點樣統計

我覺得真·星座撚 已經無乜 勁多專頁9up
派xx 我沉日玩 佢話我同天蠍有7x% 修成正果
今日話唔應該一齊

大撚把星座撚啦,話係統計學果d仲on9
當你有個database係太陽果12個星座,加埋相位落去,太陽白羊同水星射手成相又有一個解釋,如果水星唔係射手係山羊又有另一個解釋,組合成千上萬
個database要有幾大先統計到

星座只係參考.....
表面獅子同射手係天作之合

但實際唔係

點解唔係啊

我射手
新post 立即過黎留名

大師

大師

發生咩事

大師

發生咩事

大師

大師

發生咩事

大師

大師
喂呀 你哋唔好咁啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞