[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
有冇爸打睇緊智富360 個主播好靚好可愛

你應該同軍官些牙

你應該同軍官些牙

些牙左,佢好似未起身
大師希望你再幫幫手 睇多一次
現實稱呼:美儀
問題:係咪同散左既男朋友唔會再一齊番

人地幫你占左就咪再占多次

不如你解,based on我開。我都有d驚自己解錯 宮廷牌我dxxx

男方已放低
關係處於可免則免既有限度交流
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了

其實好似係解變左單身 但又好似太廢 分開左唔係單身係咩
所以先咁解

我又諗過依家佢單身左,然後依家出變化,所以先解左有留戀

不過我諗諗下又buy你個個多d

如果命運之輪係係冇聲色之下被逼改變
咁死神係咪就係你知道終有一日會改變 而接受

你應該同軍官些牙

些牙左,佢好似未起身

你等多半粒鐘左右

不如你解,based on我開。我都有d驚自己解錯 宮廷牌我dxxx

男方已放低
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了

所以先咁解

點解伯係咁解

男方已放低
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了

所以先咁解

點解伯係咁解

你指邊個

男方已放低
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了

所以先咁解

點解伯係咁解

你指邊個

兩隻都係

你應該同軍官些牙

些牙左,佢好似未起身

你等多半粒鐘左右

後悔些牙左,一陣佢又j d女女
Post 31
現實稱呼: 銘
問題: 仲有冇機會同前度復合 應該點做好

你:隱士
對方:錢10
關係:劍后
未來:棍騎

分左手後似乎你好收埋自己未move on到。但可惜既係對方分左手後好似好開心咁款 依家關係一般,對方唔似會想變/搵你。未來就算你搵返人人地都未必show你。咁睇暫無機會復合

阻礙:命運之輪
建議:教皇

至於點做就,乖乖地當做返朋友咁同佢keep contact先

痴線阻礙出命運之輪

阻礙係自己解決唔到

姐係一字記之曰等到有變化

宜家先睇到 唉 都準好似 唔知佢開心唔開心啦
一直都好壓抑 同佢愈行愈遠咁

拿,我見到既佢係好開心下啦
你依家無搵人?佢飛你?係既話遲下感覺你會似搵返人,關係會變好但唔保證一齊返呀下

一直keep住有搵既 分開左就黎9個月 佢飛我 分開原因係話一齊左之後我變得對佢太好 太緊佢 有唔慣同驚
Post 31
現實稱呼: 銘
問題: 仲有冇機會同前度復合 應該點做好

分左手後似乎你好收埋自己未move on到。但可惜既係對方分左手後好似好開心咁款 依家關係一般,對方唔似會想變/搵你。未來就算你搵返人人地都未必show你。咁睇暫無機會復合

至於點做就,乖乖地當做返朋友咁同佢keep contact先

痴線阻礙出命運之輪

阻礙係自己解決唔到

你依家無搵人?佢飛你?係既話遲下感覺你會似搵返人,關係會變好但唔保證一齊返呀下

一直keep住有搵既 分開左就黎9個月 佢飛我 分開原因係話一齊左之後我變得對佢太好 太緊佢 有唔慣同驚

一齊都有keep住傾 唉 但佢覺得愈黎愈冇feel 話我係好好 係佢自己問題 所以我都唔知點算

痴線阻礙出命運之輪

阻礙係自己解決唔到

一齊都有keep住傾 唉 但佢覺得愈黎愈冇feel 話我係好好 係佢自己問題 所以我都唔知點算

你個case神仙都幫唔到你
你阻礙出命運之輪 建議對上講左,當朋友做住先

我都有諗過係咪咁解
長知識了

所以先咁解

點解伯係咁解

你指邊個

兩隻都係

命運之輪係心態

所以先咁解

點解伯係咁解

你指邊個

兩隻都係

命運之輪係心態

妖hi錯制
死神係本質既變化
命運之輪我覺得係環境周遭,你切身問題既變化(簡單黎講乜7都變,睇下問題問咩)

乜料咪開左牌
咁不如你講下你地依家關係點
我見到既係對方雖然死心但未死哂,你地之間應該仲有dd交流。唔係無機
不過你想再搵人同你占都得但排隊 今個post無開過兼好大機會都係我占如果你要今日有答案

Sor唔識規矩
有搵佢但一直都係我好想一齊我諗
有搵過佢傾但我feel到佢唔想一齊番
琴晚諗住約出嚟見 但佢話會去跑步 諗住等佢跑步見 我個陣有約到我best frd傾 有打比佢whatsapp佢問佢係邊 但之後佢叫我唔洗等佢唔見啦
其實我都有啲死心
post31已完,爭809

post 31 去到#809截定點
是咪要重新排過

你post31有留?
佢意思指係占哂post 31爭809

我#844
不過再係到留多次啦

現實稱呼:Leo
問題:同ex之後會唔會可以一齊返

有無人占埋佢。post31爭呢位巴打 我收左牌唔想開了

有無巴打幫到我

乜料咪開左牌
我見到既係對方雖然死心但未死哂,你地之間應該仲有dd交流。唔係無機
不過你想再搵人同你占都得但排隊 今個post無開過兼好大機會都係我占如果你要今日有答案

Sor唔識規矩
琴晚諗住約出嚟見 但佢話會去跑步 諗住等佢跑步見 我個陣有約到我best frd傾 有打比佢whatsapp佢問佢係邊 但之後佢叫我唔洗等佢唔見啦
其實我都有啲死心

咁睇就應該寂寞巴解個個岩。我諗錯左,死神個隻牌
你睇返對上個d comment搵返寂寞個解

乜料咪開左牌

Sor唔識規矩
其實我都有啲死心

咁睇就應該寂寞巴解個個岩。我諗錯左,死神個隻牌
你睇返對上個d comment搵返寂寞個解

好難過 我真係好愛佢唉

是咪要重新排過

你post31有留?

我#844
不過再係到留多次啦

有無巴打幫到我

棍7 錢侍 力量 杯后
人地似move on左。 你想去努力維持返關係但好難做到,因為你地當中太多阻礙去克服。最後你只會繼續留戀以前而收埋自己

利申9up, 狀態唔太好

是咪要重新排過

你post31有留?

我#844
不過再係到留多次啦

有無巴打幫到我

棍7 錢侍 力量 杯后
人地似move on左。 你想去努力維持返關係但好難做到,因為你地當中太多阻礙去克服。最後你只會繼續留戀以前而收埋自己

利申9up, 狀態唔太好

最大問題我唔知阻礙係咩
分得太突然
今日我最晏
今日我最晏

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞