[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
又可以講早晨

叔叔

寶寶
早晨
我晏就都食埋,你地一個二個先起身

呢個 好似係你既問題
大師們召喚

時區唔同
大師們召喚

大師

呢個 好似係你既問題

怪我咯?

時區唔同

都係快2個鐘姐
大師希望你幫幫手
現實稱呼:美儀
問題:係咪同岩岩散左既男朋友無可能一齊番

你:戰車
對方:死亡
關係:杯侍
未來:錢騎

我想知係咪你成日同佢嘈導致佢提出分手?
對方仲未死心得哂,雙方都仲有留戀依家關係。未來有機一齊

利申:新手9up, 有無大師幫下手。未試過解人出死亡

係成日嘈但好佢份人好sensitive 好準

時區唔同

都係快2個鐘姐

到底一個PO入面有幾多頁係早晨PO.. 有幾多頁係大師PO
大師希望你再幫幫手 睇多一次
問題:係咪同散左既男朋友唔會再一齊番

你都係大師

大師早晨

人地幫你占左就咪再占多次
Post 31
現實稱呼: 銘
問題: 仲有冇機會同前度復合 應該點做好

你:隱士
對方:錢10
關係:劍后
未來:棍騎

分左手後似乎你好收埋自己未move on到。但可惜既係對方分左手後好似好開心咁款 依家關係一般,對方唔似會想變/搵你。未來就算你搵返人人地都未必show你。咁睇暫無機會復合

阻礙:命運之輪
建議:教皇

至於點做就,乖乖地當做返朋友咁同佢keep contact先

痴線阻礙出命運之輪

阻礙係自己解決唔到

姐係一字記之曰等到有變化

宜家先睇到 唉 都準好似 唔知佢開心唔開心啦
一直都好壓抑 同佢愈行愈遠咁

乜料咪開左牌
咁不如你講下你地依家關係點
我見到既係對方雖然死心但未死哂,你地之間應該仲有dd交流。唔係無機
不過你想再搵人同你占都得但排隊 今個post無開過兼好大機會都係我占如果你要今日有答案

不如你解,based on我開。我都有d驚自己解錯 宮廷牌我dxxx

不如你解,based on我開。我都有d驚自己解錯 宮廷牌我dxxx

男方已放低
關係處於可免則免既有限度交流
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up
Post 31
現實稱呼: 銘
問題: 仲有冇機會同前度復合 應該點做好

你:隱士
對方:錢10
關係:劍后
未來:棍騎

分左手後似乎你好收埋自己未move on到。但可惜既係對方分左手後好似好開心咁款 依家關係一般,對方唔似會想變/搵你。未來就算你搵返人人地都未必show你。咁睇暫無機會復合

阻礙:命運之輪
建議:教皇

至於點做就,乖乖地當做返朋友咁同佢keep contact先

痴線阻礙出命運之輪

阻礙係自己解決唔到

姐係一字記之曰等到有變化

宜家先睇到 唉 都準好似 唔知佢開心唔開心啦
一直都好壓抑 同佢愈行愈遠咁

拿,我見到既佢係好開心下啦
你依家無搵人?佢飛你?係既話遲下感覺你會似搵返人,關係會變好但唔保證一齊返呀下

男方已放低
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了
有冇爸打睇緊智富360 個主播好靚好可愛

男方已放低
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了

其實好似係解變左單身 但又好似太廢 分開左唔係單身係咩
所以先咁解

男方已放低
未來各散東西 各自生活
個人見解 9up

我都有諗過係咪咁解
長知識了

其實好似係解變左單身 但又好似太廢 分開左唔係單身係咩
所以先咁解

我又諗過依家佢單身左,然後依家出變化,所以先解左有留戀

不過我諗諗下又buy你個個多d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞