[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
現實稱呼:阿妤
問題:今年,或者幾年內搵唔搵到同我相愛嘅人?
諗問題既時間:2-3分鐘

杯8 魔術師 錢2

你之前失過戀?依家你係新開始,未來有機會遇到多於一個對象令你出現選擇

利申9up
好想追個日本同學
現實稱呼:khloe
問題:同ex有冇機會可以一齊返
諗問題時間:2349
感激不盡

世界 劍王 杯3 節制

你同佢分手因為有第三者?佢對你都幾決絕下。未來唔見會有一齊。move on la絲打

利申:9up
好想追個日本同學

去吧
好想追個日本同學

去吧

尤如候鳥飛走吧
好想追個日本同學

去吧

尤如候鳥飛走吧

值得嗎
現實稱呼:abe
問題:分手定箍煲好
諗問題時間:0933

分左先箍到

分左先箍到

分左
今天是分手的第三日 仲有聯絡
現實稱呼:呀mo
姓别: 女
問題: 想問呢年同男朋友既發展
諗問題時間: 00:09

麻煩哂

女皇 吊人 劍8 教皇

拿,我係你就真係唔問好過問既。好地地問咩呢
解牌:你地表面上好夾一個大愛一個又肯付出但實際上關係去到想發展落去都難,你地會有好多野顧慮。只能免強維持。未來又唔會分手但關係可能變得互相恭敬,有野都會幫下大家。但會少親密行為

利申:9up希望解錯

分左先箍到

分左

點解唔箍

狀況:棍騎
搵返前度:命運之輪 錢10
Move on: 杯5 劍2

你搵返前度後,你同前度關係會變,有好大機會會一齊返
Move on, 你之後都係諗返以前既野,將來就算遇到岩既對象你都猶疑不決,因為你未放低前度又唔知好無同新既一齊(好似係)

又出命運之輪,今個月d離離合合係咪天注定
名:熊
問題:今年愛情運?近排好似有個有機會,但係我極被動冇咩同佢講野,會唔會有機?
慢慢答,唔急,唔該你

無溝通唔占

分左先箍到

分左

點解唔箍

大家都唔肯讓一步
今朝起身再睇多次對話紀錄 理解多左
尋晚好想打俾佢講對唔住 但又驚佢覺得我係拎分手威脅佢

分左先箍到

分左

點解唔箍

大家都唔肯讓一步

解釋返啦 你唔講佢點知 打啲打過去啦
名:成
時間 2017-4-26 02:56am
問題: 想問今年錢財運如何

劍5 杯10 節制

你之前應該為錢銀野有煩惱?依家錢財ok因為你心靈上都好滿足。未來你要應洗得洗

有無大師解,未解過錢財
現實稱呼:sh
問題:今年有冇機會拍拖
諗問題既時間:0945
突然發現囡囡信耶蘇,好驚訝

西米露 係咪好返啦又

岀盡奶力tum返
岩岩傾完電話,發現佢原來係好認真既教徒

你地一齊左幾耐 教徒都咁情緒化 返教會唔係對個人好啲嫁咩

年幾,佢已經無返教會好耐,又無見佢食飯要祈禱,係知佢廿頭果時返過教會三年

最近又返返定點

無呀,係佢朋友去上靈氣班講話好驚

分左先箍到

分左

點解唔箍

大家都唔肯讓一步

可能其實佢都覺得係勉強緊我
傷害既說話已經覆水難收 但知道大家仲鍾意對方
驚佢好絕

狀況:棍騎
搵返前度:命運之輪 錢10
Move on: 杯5 劍2

你搵返前度後,你同前度關係會變,有好大機會會一齊返
Move on, 你之後都係諗返以前既野,將來就算遇到岩既對象你都猶疑不決,因為你未放低前度又唔知好無同新既一齊(好似係)

又出命運之輪,今個月d離離合合係咪天注定

似係啦

你變了

佢成日起完卜卦盤唔識解就唔解唔講

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

我個問題係過幾日考試會考成點啊森麻哥哥

小心d啦,讀d野要齊d,既來之則安之,唔好諗太多
思緒不安混亂就緊,考試內容都好明顯有唔少手腳埋左落去

我考4份卷只係集中溫左兩份
不過混亂主要係源自好chur,本身早已打定輸數

謝謝森麻哥

森麻哥

依個問題,最好就先留意日主星同時主星的關係打個底先,無都唔緊要,依兩點都會左右成個形勢

問學業就要搵曬d用神先,好似水星,木星,三宮,九宮一類,再搵宮主星星座主星睇,再睇關係,淨睇星係主心理狀態,跟宮位星座就叫實際情況,星情係無六壬同奇門咁直接,要花心思去研究就真,重點係講用神同體用

溫唔齊係太陽空亡定1宮主飛6宮比土剋
現實稱呼: West
問題:同唔同得翻佢齊
諗問題既時間:28/3
唔該曬巴打絲打們

棍4 杯4 錢1 錢9

佢依家應該唔想拍拖住唔想變。但你未死心仲會搵返人,所以依家關係應該會有少少變化,可能有簡單既交流。未來關係會變好,有機一齊返

分左先箍到

分左

點解唔箍

大家都唔肯讓一步

驚佢好絕

估估下無用架 你快啲氹返人啦
大師你朝朝都解咁多唔係路bo

分左先箍到

分左

點解唔箍

大家都唔肯讓一步

驚佢好絕

估估下無用架 你快啲氹返人啦

大家已經wei爛面 仲有機會咩
就算一齊返 大家個心都有刺 我唔想掩耳盜鈴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞