[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
現實稱呼: 桃
問題:好迷茫應唔應該轉行,定讀同宜家份工相關嘅嘢繼續呢一行
諗問題既時間:諗咗幾年

麻煩曬

劍3
讀:錢6 教皇
轉行:錢10 女皇

讀左你會覺得付出收入不成正比,之後你做野可能會較以前好同出色,同時都因為咁你會好大壓力唔想做錯野而小心翼翼。
轉左行後你會好開心,因為係你想要既野。所以之後事業上做野都有成就。

利申:9up

分左
今天是分手的第三日 仲有聯絡

點解唔箍

大家都唔肯讓一步
今朝起身再睇多次對話紀錄 理解多左
尋晚好想打俾佢講對唔住 但又驚佢覺得我係拎分手威脅佢

解釋返啦 你唔講佢點知 打啲打過去啦

可能其實佢都覺得係勉強緊我
傷害既說話已經覆水難收 但知道大家仲鍾意對方
驚佢好絕

估估下無用架 你快啲氹返人啦

大家已經wei爛面 仲有機會咩
就算一齊返 大家個心都有刺 我唔想掩耳盜鈴

又好似真係好盡⋯
你等眠寶幫你開牌睇下囉
我覺得大家鍾意對方就應該一齊解決問題

唔該巴打
我同個男仔真係好少見到面
可唔可以講多d關於關口位係d咩
我同佢真係可以有機

唔知關口位係乜
9估係你地之間少互動又唔敢搵對方
你踏出第一步傾多少少傾咁自然close d. 不過對方可能係木獨

利申:真9up無開牌

眠寶你有無撈亂正義同審判?

無呀。不過可能解錯

咁你講多少少正義同關口既關係丫

9估雙方好少膠流。對方可能木獨d/保守正義撚/悶蛋一個。但問卜者比較重情,所以關口位就係要主動同佢膠流多d但唔好怕悶,唔好亂諗野以為對方無情掛

真9up. 無開阻礙同建議牌

我睇法係,求問者本身幾感性,好多時比感情主導左,同埋較悲觀,將唔開心既野放大,對方唔彩佢或者你咩交流就會幾唔開心

對方比出黎既印象反而係一個好理性既人,理性得黎又幾主觀下,搞到求問者唔係太識同佢交流

感覺就係一方主動果陣,另一個就變到好被動,有少少想縮既感覺,唔主動又無交流

淨番兩隻比番你

利申9upper

果然9upper. 咁都可以講咁多野 淨返邊兩隻,開左定無開?
現實稱呼:abe
問題:分手定箍煲好
諗問題時間:0933

杯9
箍:錢9 錢4
Move on: 審判 棍7 力量(抽棍7時力量出埋黎)

箍完你地會開心一陣之後又變到唔嗲唔吊原地踏步無發展
Move on既話你之後會好快放低前度,未來會機遇到對象但當中會有困難要克服(好似係)

點解唔箍

大家都唔肯讓一步

驚佢好絕

又好似真係好盡⋯
你等眠寶幫你開牌睇下囉

Block人真係好hurt

大家都唔肯讓一步

驚佢好絕

又好似真係好盡⋯
你等眠寶幫你開牌睇下囉

Block人真係好hurt

我知錯啦
現實稱呼:sh
問題:今年有冇機會拍拖
諗問題既時間:0945

錢王 劍5 杯2

依家你好似有d野阻礙你出池?
有無對象都好,未來會遇到對象,有機會出池

利申9up
以上占哂以下係live
大師你朝朝都解咁多唔係路bo

你自己唔做野咋嘛。之後留比你占囉
好想問但係諗唔到

開始爭case

唔係番工你占晒我都未起身

開始爭case

冇d咁既事

夜晚咪占得囉 我夜晚好少開

夜晚佢要hea 好似係 唔好打我

杯9

Move on既話你之後會好快放低前度,未來會機遇到對象但當中會有困難要克服(好似係)

多謝巴打先
而家分手太突然了
我諗就算最後會莫我都想拖多陣

仲有起身食完飯都要hea

杯9

多謝巴打先
而家分手太突然了
我諗就算最後會莫我都想拖多陣

在乎溝通與關懷

仲有起身食完飯都要hea

唔知點解覺得你好似個蛋黃哥

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛
係咪可以post星盤俾你地解讀架

分左
今天是分手的第三日 仲有聯絡

點解唔箍

大家都唔肯讓一步

驚佢好絕

唉幫你開第個陣啦見你咁慘

棍4 錢1 棍6 棍侍(補劍10

對方似乎死哂心。分開左對佢黎講係新開始。依家關係仲有聯絡但唔見好。未來就算你搵人人地都唔想理你, 會各有各生活

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

再留多次問題連同姓名性別時間,會有軍官專人開盤幫你睇。最好留第條

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

再留多次問題連同姓名性別時間,會有軍官專人開盤幫你睇。最好留第條

星盤點post法? 圖?
現實稱呼:Ray
問題:同日本妹同學可唔可能有發展
諗問題既時間:11:24(日本時間

錢王 劍5 杯2

利申9up

Thx 巴打
性格/圈子掛

星盤點post法? 圖?

唔洗。跟軍官最新個form留就得
佢自己會開盤睇。佢係卜卦盤,唔係輸入出生年月日時既大盤
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞