[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我上面果個cm夠10個正皮就貼圖

覺得你會走數 貼真林嘉欣

點子兵兵啦

係佢地兩個姐,我冇份被推

走數大師無幾可出手

其實係我唔識解 起左個卜卦盤啦

講!

唔識解呀 講咩姐

你變了

佢成日起完卜卦盤唔識解就唔解唔講

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

留名等走數

未夠10個正皮就話我走數,可恥

自爆

自爆

點子兵兵啦

走數大師無幾可出手

講!

唔識解呀 講咩姐

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

自爆

講!

唔識解呀 講咩姐

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

我個問題係過幾日考試會考成點啊森麻哥哥

走數大師無幾可出手

講!

唔識解呀 講咩姐

你變了

近排有冇忙番工

冇啊 忙緊fyp同ielts
gg了10點開始眼訓
我老母見我無人要幫我去求左支姻緣簽

係愛呀哈利
gg了10點開始眼訓
套大陸劇悶得濟咋掛

gg了10點開始眼訓
套大陸劇悶得濟咋掛

太沈重

講!

唔識解呀 講咩姐

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

小心d啦,讀d野要齊d,既來之則安之,唔好諗太多
思緒不安混亂就緊,考試內容都好明顯有唔少手腳埋左落去

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

我考4份卷只係集中溫左兩份
不過混亂主要係源自好chur,本身早已打定輸數

謝謝森麻哥

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

謝謝森麻哥

森麻哥

點解婠婠你可以咁聰明嫁

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

謝謝森麻哥

森麻哥

技術野我聽朝有精神再補返

你變了

咁唔識解可以點講姐
功力未夠呀嘛

貼盤is ok

森麻哥交比你

謝謝森麻哥

森麻哥

技術野我聽朝有精神再補返

等你

唔係慘既。係你同佢段關係敵不過命運既安排

命運.. 係掌握係自己手上...
出現車碌既意思你未講晒

咁你解啦 我唔想用腦
佢阻礙係命運

車碌你講既都岩.... 但有得補充既係.. 命運同主唔主動無咩太大關係..
車碌想講既係呢個世界只有"變"呢樣野係不變既...任何時間任何情況都在變...
有好..轉去唔好... 亦都有唔好.. 轉番去好..
時刻準備黎緊面對既低谷... 反之亦要從剛經歷過既低谷得到經驗

斷線有讀過前赤壁賦

咩黎架.. 食得架?

係咪姐係一切都順其自然?

唔係慘既。係你同佢段關係敵不過命運既安排

命運.. 係掌握係自己手上...
出現車碌既意思你未講晒

咁你解啦 我唔想用腦
佢阻礙係命運

車碌你講既都岩.... 但有得補充既係.. 命運同主唔主動無咩太大關係..
車碌想講既係呢個世界只有"變"呢樣野係不變既...任何時間任何情況都在變...
有好..轉去唔好... 亦都有唔好.. 轉番去好..
時刻準備黎緊面對既低谷... 反之亦要從剛經歷過既低谷得到經驗

斷線有讀過前赤壁賦

咩黎架.. 食得架?

係咪姐係一切都順其自然?

算係,會經歷高高低低

利申之前條問題亦出現命運輪(好前

點解婠婠你可以咁聰明嫁

咁樣我會想打你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞