[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(32)

1001 回覆
4 Like 0 Dislike
我上面果個cm夠10個正皮就貼圖

覺得你會走數 貼真林嘉欣

點解婠婠你可以咁聰明嫁

咁樣我會想打你

唔好呀

咁你解啦 我唔想用腦
佢阻礙係命運

車碌你講既都岩.... 但有得補充既係.. 命運同主唔主動無咩太大關係..
車碌想講既係呢個世界只有"變"呢樣野係不變既...任何時間任何情況都在變...
有好..轉去唔好... 亦都有唔好.. 轉番去好..
時刻準備黎緊面對既低谷... 反之亦要從剛經歷過既低谷得到經驗

斷線有讀過前赤壁賦

咩黎架.. 食得架?

係咪姐係一切都順其自然?

算係,會經歷高高低低

利申之前條問題亦出現命運輪(好前

之後條問題係咪指我果條?
我唔知啦 有好多野都唔清楚 我自己目前睇
真係經歷好多高高低低 心情一直都好多矛盾同忐忑
唔知個結果會係點 都唔知道仲可以做d咩
我自己幾執著 乜都會去做 咩方法都會去試去講咁樣

咁你解啦 我唔想用腦
佢阻礙係命運

車碌你講既都岩.... 但有得補充既係.. 命運同主唔主動無咩太大關係..
車碌想講既係呢個世界只有"變"呢樣野係不變既...任何時間任何情況都在變...
有好..轉去唔好... 亦都有唔好.. 轉番去好..
時刻準備黎緊面對既低谷... 反之亦要從剛經歷過既低谷得到經驗

斷線有讀過前赤壁賦

咩黎架.. 食得架?

係咪姐係一切都順其自然?

算係,會經歷高高低低

利申之前條問題亦出現命運輪(好前

之後條問題係咪指我果條?
我唔知啦 有好多野都唔清楚 我自己目前睇
真係經歷好多高高低低 心情一直都好多矛盾同忐忑
唔知個結果會係點 都唔知道仲可以做d咩
我自己幾執著 乜都會去做 咩方法都會去試去講咁樣

唔係,係我自己問第一條問題既結果...
現實稱呼:yan
問題:今年會唔會識到男朋友
諗問題既時間: 21:30

希望條問題冇犯規

你好似有d毒鍾意痴屋企,恨拍拖亦有過對象但放棄左,應該做緊野,今年應該會有多個對象但識唔到男朋友

利申:真。9up

點解咁準 測到前半都岩
不過考完試先翻pt

希望條問題冇犯規

你好似有d毒鍾意痴屋企,恨拍拖亦有過對象但放棄左,應該做緊野,今年應該會有多個對象但識唔到男朋友

點解咁準 測到前半都岩
不過考完試先翻pt

咁可能pt會有多個對象

希望條問題冇犯規

點解咁準 測到前半都岩
不過考完試先翻pt

咁可能pt會有多個對象

上面講得唔好,應該係有多個對象但發展唔到
我老母見我無人要幫我去求左支姻緣簽

係愛呀哈利

師姐支姻緣簽講咩

可能我解錯都唔定
或者你再留過, 等其他人幫你占下睇下有無唔同
師姐支姻緣簽講咩

中吉
時來好運轉, 諸事已如意
財寶和金銀, 八方來雲集

字面完全唔似姻緣 我媽係大陸唔知邊到求, 又無解簽, 我都唔知

可能我解錯都唔定

師姐支姻緣簽講咩

中吉

字面完全唔似姻緣 我媽係大陸唔知邊到求, 又無解簽, 我都唔知

有冇支簽既no. ?

可能我解錯都唔定

師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

有但間間廟唔同架嘛, 我GOOGLE過都無資料
講番我新年去拜太歲順便求簽個解簽師傅話我正月到4月(舊曆)會有有緣人黎搵番我, 係邊

可能我解錯都唔定

唔緊要呀, 我初學可以有錯
師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

講番我新年去拜太歲順便求簽個解簽師傅話我正月到4月(舊曆)會有有緣人黎搵番我, 係邊

有猿人
師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

有猿人

Yuanless
師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

有猿人

YAHOO有猿人
師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

有猿人

Yuanless

佢係yuanless
我要have yuan
師姐支姻緣簽講咩

中吉

好似要你等時機
師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

有猿人

Yuanless

佢係yuanless
我要have yuan

Yau Yuan Man
師姐支姻緣簽講咩

中吉

好似要你等時機

膠木大師 贈多兩句
師姐支姻緣簽講咩

中吉

有冇支簽既no. ?

有猿人

Yuanless

佢係yuanless
我要have yuan

Yau Yuan Man

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞