[PS4/PC] Monster Hunter World: Iceborne [437]都話海綿小妹唔識開post啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
今日仲有冇赤龍場?想整把爆破太刀
有冇巴打知聚魔點先睇得出邊一個區會pop4個礦
榴彈瓶未nerf之前好似去到59秒
算啦,條友把到明係個d on9 認真撚,又廢又唔認,d觀念又錯撚晒
休閒玩家都唔會打隻龍打到3次超時都過唔到
人地裸裝保命打都三十分鐘
最搞笑係個sky要幫條智障護航
個人覺得個Sky假到仆街
佢似係想大大力去踩同笑,扮哂嘢係到講埋咩好熱血
地劍地斧
斬斧
咩係4 個礦?
入去聚魔開地圖,右邊顯示你六個區d礦同骨
你入去一路挖個區d骨/礦,條bar就會升
升到條bar就滿,變紅就lv4
滿左就出巨大礦/骨,之後條bar就跌返落一半

著礦工裝,eg5件熱情+刺客衣裝
入去係咁挖就得
有人陪你挖都會升
見人地咁樣刷礦
卡住條紅bar
https://www.youtube.com/watch?v=8C7JtQhHHtw
歷戰冰牙有冇刷裝既價值
刷得過,反正一場好快
啲裝無咩用
其實我係問緊點樣一區pop4個礦,我好肯定自己講緊中文
有冇人可以帶下打金獅子pc
呢個鐘數訓哂
啱啱收咗爐 明天請早
一區兩張圖,正常有2個礦,但當你入左呢個區開掘呢2個礦後,就會倒數,一兩分鐘後就會再pop兩個礦出黎,搵到兩個咁既區後用掘3下停手既方法互loop,就會係掘得最多最快
有冇巴打知點先可以攞多啲調查點數
去聚魔掘骨
聚魔一次幾千
幾千唔夠用 好快俾鍊金婆婆搾乾
掘爆骨交調查再掘 多到你唔想要
https://m.gamer.com.tw/forum/C.php?bsn=05786&snA=157238&bpage=1&ltype=

火山區一定係4礦,珊瑚睇礦點,好就4個
掘嘢好悶
想問PS4打聚魔點樣禁對話比隊長知想打邊隻?
我見自己開救難,啲人入黎打完會指明想我誘導邊隻龍
但我搵唔到個制
3-5分鐘一場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞