[PS4/PC] Monster Hunter World: Iceborne [437]都話海綿小妹唔識開post啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
用徹甲太刀
ko 5
撞軟頭撞眠撞,陷阱s
多人帶滿粉塵帶埋回血煙
第3區一入閃光撞打完軟腳插煙係中間
做齊基本都過到
Mr岩岩90 主要玩弓 想轉玩太刀 想問冥赤太刀係咪都要拎5屬㗎?。同埋著啲咩裝? 睇咗上面篇文 但冇講著咩裝拎咩刀
太刀校服係 炎王頭手腰 猛爆碎龍身腳 挑5護石
赤龍任何一把太刀(通常爆破) 攻655斬55 20刀紫斬
或者碎龍刀 少5%會心 多一粒珠位可以裝耐衝
太刀主要玩物理
太刀要物傷
屬傷少理
唔怕悶就瘋狂trap
或者
拎散彈刷荒地 搔鳥同土沙龍

其實最快係r人嗰個7 lv
多謝大佬 咁樣就明了
直接copy 日文英文中文去人場問
我之前都係咁
Hunt office 愈黎愈少人
我見最近好多人講拔刀力 想問下拔刀大劍唔用冥赤龍大劍有咩選擇 刷極都冇冰龍招技
horn dragon and flame queen dragon plz
有咩優點呀依兩把
睇錯自膠
你擺低曲,有巴打ok就會入嚟開俾你,唔洗凸登升
儲定2-3把武,覺醒升到11lv先開始洗技,洗左一半素材都冇出就唔好save重新洗一次,如果洗同一把武要轉揀既次序,一係就直接洗第二把,冰咒龍算好洗
轉場打陣FG先
reborn之gundam! reborn之cannon!
幾時有新任
一啲消息都無
新龍舊龍加強乜春都無提
垃圾capcom點營運㗎
夜晚會唔會有大神可以carry 陰陽讚歌同突從天降的別離與風暴
金銀火打過幾次,最叻一次solo打死金火,但之後係咁俾銀火中毒同噴火燒,過唔到
而175任跟野團打,但殺完鋼龍,就過唔到霧障屍套...
另外,我煌黑未破處,成日想齊裝先打,但打極都冇帝王冰,而家叫整緊冥赤冰,全加屬攻,睇下點
依家得閒咩都打得
PS4?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞