[PS4/PC] Monster Hunter World: Iceborne [437]都話海綿小妹唔識開post啦

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
猛爆做咩?我覺得佢係樣就兇狠打就碌撚黎
咪又係果啲...人地努力、尊重、加油、唔好鬧

屌佢老味家陣屌你咪撚著呢啲裝入救難雷人呀嘛,仲大大聲覺得自己無錯最難頂係砌完套垃圾就話乜流物流成個大師咁
你都科街
Hunt office 悶麻輕鬆下唔錯
新冰牙武器值唔值得刷?
cls都唔知咩邏輯黎
鳩砌鳩著打贏條龍,覺得好撚熱血,拎黎同人地做足準備用腦去打攞冠軍黎比

咁係咪搵個健全既人用腳食飯佢又會覺得好熱血,同攞奧運一樣
佢最on9係果句「我討厭速刷」
講到自己速刷刷到厭咁
悶到要去撚聚魔,有冇咩搞作
同人講我討厭有錢咁
我連佢單打煌黑都唔覺有

佢近戰單刷唔帶貓都贏唔到啦
唔好講玩要速刷
太刀打佢係多登龍點
但成日我登完龍落地都踏屎炸走我
猛爆用太刀打體驗ok嫁喎
mh咁自由佢要點玩其實都冇問題係佢既事,理得佢用石仔掉死隻怪
問題係佢冇必要長篇大論咁同人發表自己偉論, 打成幾千字垃圾
是日曲
問題係佢唔認自己廢 一路死撐
https://www.ptt.cc/bbs/MH/M.1596941729.A.A77.html
明明係全身保命裝 佢之後仲開多3個post狡辯話自己係唔想掂會心 打太快會空虛
但無傷怨恨散彈嗰d又唔出
愈來愈覺得佢係曲線搏比人屌
手制蘑菇飄移要點搞
開始頂唔順
算喇
佢明顯輕度弱智 中意打飛機俾人睇
小弟超新手
進度係岩岩第一次打完金獅子
想問下如果堅持玩散華徹3 又想有高耳
應該點配裝好
遠攻點解仲要高耳
我不是沒有用過會心,甚至也配過TA裝,然後 呢?沒錯,十分鐘內打完超快超神速。 然後呢?剩下只有- 滿●滿●的●空●虛●感!!! 順便一提,我身邊有一群朋友很崇尚速刷,結果 遊戲不到半年之後我就沒在聽到消息了,現在一 堆都跑去玩別的遊戲了。 速刷→作業感→消耗遊戲熱情→轉戰其他遊戲。 這就是我對速刷的感想。 我在冰原推出之前沒有會心就能把滅滅子壓十分 之內屌虐,但是打完之後的空虛感其實讓我整整 兩個月不想再開遊戲。

速刷=速食
olay呢d速食玩家係咪應該收皮
成日比佢尻叫斷咗我迴避裝填
同埋我冇客製彈速強化, 企唔到好遠
應該唔會成日呀?有冇裝迴避性能?迴填有無敵時間;射徹甲好似唔洗彈丸強化(?)
有無兩粒防音2
PS4有冇人想打兩三場聚魔滅滅子?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞