[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4447108/Chelsea-news-Diego-Costa-s-goals-earned-points.html

Points won
哥狗:15分
Lkk:9分

之前仲有巴打話lkk同哥狗同級

你真係好撚煩
之前仲好意思話人成日拖莫拉達落水放大佢弱點
你自己唔撚係咩

成撚日真係當自己TOP1球探咁
J D佢唔岩既人就比佢係咁拎D數據出黎踩黎樣踩個樣
真係要個個跟佢J個個ADAMA先唔會比佢煩

講下事實都接受唔到
仲破璃心過支那人

而家屌柒你煩丫傻鳩
又黎古達大戰?
又黎古達大戰?

佢自己之前又係度話人放大MORATA弱點又剩
但自己就不斷搵位入LKK,明明完左個TOPIC都要搵番黎講
http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4447108/Chelsea-news-Diego-Costa-s-goals-earned-points.html

Points won
哥狗:15分
Lkk:9分

之前仲有巴打話lkk同哥狗同級

你真係好撚煩
之前仲好意思話人成日拖莫拉達落水放大佢弱點
你自己唔撚係咩

成撚日真係當自己TOP1球探咁
J D佢唔岩既人就比佢係咁拎D數據出黎踩黎樣踩個樣
真係要個個跟佢J個個ADAMA先唔會比佢煩

講下事實都接受唔到
仲破璃心過支那人

而家屌柒你煩丫傻鳩

嘩屌
真係好撚京京
又黎古達大戰?

你屌埋篇文
篇野同comment欄都有人留相似言論
支持你去comment欄屌柒d踩lkk既仆街
又黎古達大戰?

其實我真係覺得佢兩個會一齊黎
所以大家唔好屌
可能下季佢地合作無間
terry印英超字定球會字
達仔> lkk
FA cup決賽球證: 安東尼泰萊
同埋真係sor9ry
我post篇文主要唔係放大lkk缺點
主要想屌柒d係個哥狗7場無入波個陣屌到要佢要離隊+要lkk頂佢既既人姐
佢對上7場表現係回左塘
但13連勝個陣立左幾多汗馬功勞
為車仔而家既領先奠下左根基
聯賽38場
踢左半季超好波
只係之前踢左幾場衰波就屌到佢垃圾都不如真係痴撚線
達仔> lkk

ADAMA>ALL
派青>all
哥狗踢成點大家有眼睇
仲有大家最不滿係佢態度

我暫時傾向相信佢狀態回落>想走
Btw
干地處理哥狗都有問題啦
佢之前個態咁差仲死出佢做乜撚
亞衣又唔係無表現
而家fa cup雪下佢等佢休養下
對修仔出返即刻入2粒
派青>all

法國我一post親有關摩佬、lkk既新聞
都會有班ching起晒鋼

有時有d有關車仔新聞、花邊新聞我都會post下
唔係剩係post有關摩佬、lkk既新聞
唔駛見到就咁精神緊張wor
爺爺又打3中堅
希望呢個轉變幫到佢續約
哥狗踢成點大家有眼睇
仲有大家最不滿係佢態度

我暫時傾向相信佢狀態回落>想走
Btw
干地處理哥狗都有問題啦
佢之前個態咁差仲死出佢做乜撚
亞衣又唔係無表現
而家fa cup雪下佢等佢休養下
對修仔出返即刻入2粒

佢第一季又係得半季貨
爺爺又打3中堅
希望呢個轉變幫到佢續約

對我地都打3 中堅啦
爺爺又打3中堅
希望呢個轉變幫到佢續約

仲有隊冧熱狗
ESPN權威記者Mark Ogden報導,曼聯領隊摩連奴希望簽下他在車路士的舊部韋利安,作為陣容重建計劃的一部分。消息指,摩連奴認為球隊今夏至少須引進四位新援,包括兩位鋒將(代替重傷的伊巴謙莫域和盛傳季尾離隊的朗尼)、一名中場和一名中堅。
今季韋利安在干地手下只獲13次正選上陣的機會。摩連奴認為他的速度、入球能力和在英超的經驗,對中前場陣容是有益的補充,故指示球會副主席活華特斟介這位28歲的巴西球員。
ESPN權威記者Mark Ogden報導,曼聯領隊摩連奴希望簽下他在車路士的舊部韋利安,作為陣容重建計劃的一部分。消息指,摩連奴認為球隊今夏至少須引進四位新援,包括兩位鋒將(代替重傷的伊巴謙莫域和盛傳季尾離隊的朗尼)、一名中場和一名中堅。
今季韋利安在干地手下只獲13次正選上陣的機會。摩連奴認為他的速度、入球能力和在英超的經驗,對中前場陣容是有益的補充,故指示球會副主席活華特斟介這位28歲的巴西球員。

70m up

死撚開啦
賣去中超都唔撚益你死摩獌狗
爺爺又打3中堅
希望呢個轉變幫到佢續約

干地係戰術潮流教主
爺爺又打3中堅
希望呢個轉變幫到佢續約

干地係戰術潮流教主

v92
點解雙曼要放星期四打
冇得一次過cctv咁睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞