[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
熱刺班賤種一出到去英格蘭國家隊就變垃圾啦
因為英格蘭無艾歷臣啊
切快快手定左位先講啦
最初打中中,跟手變左攻中
早排出嚟變埋翼,垃圾時間果陣就前鋒

證明切切可塑性好高,
但係佢既心態同跑動真係睇唔出想爭正選

所以借出去再睇啦 上年哂左一年
又唔用又唔借出去
Ali入攝好勁喎

話佢廢果幾個根本就純因為憎佢多過實力問題
垃圾車中前場d入攝同禁區走位意識真係好差

世三同oscar 12-13 黎車仔既時候 做好多 one-two +入攝
雖然我對 daddy 冇乜怨恨,但的確 而家既進攻體系 同埋 oscar係俾 daddy 一手摧毀
睇下 matic 就知,以前係 benfica 射咁多波,翻黎車仔之後腳都唔敢起

老老實實,近在年,我覺得車仔 d 波最好睇既時候,就係賓賓接手果半年 同埋今年轉左 3中堅之後

Oscar 真係可惜跟錯教練,佢當年既入攝、遠射同助攻能力絕對唔差過Ali
Ali入攝好勁喎

世三同oscar 12-13 黎車仔既時候 做好多 one-two +入攝
雖然我對 daddy 冇乜怨恨,但的確 而家既進攻體系 同埋 oscar係俾 daddy 一手摧毀
睇下 matic 就知,以前係 benfica 射咁多波,翻黎車仔之後腳都唔敢起

老老實實,近在年,我覺得車仔 d 波最好睇既時候,就係賓賓接手果半年 同埋今年轉左 3中堅之後

Oscar 真係可惜跟錯教練,佢當年既入攝、遠射同助攻能力絕對唔差過Ali

摩狗落地獄
因為英格蘭無艾歷臣啊

唔關事啦 係英格蘭7姐
當年英超屌打其他聯賽,英格蘭咪一樣禁廢
因為英格蘭無艾歷臣啊

唔關事啦 係英格蘭7姐
當年英超屌打其他聯賽,英格蘭咪一樣禁廢

但歐國杯熱刺個班
除咗迪亞
全部都好撚廢
Ali入攝好勁喎

摩狗落地獄

十八層個隻唔該
超級殺阿人
Ayi拎住伊巴波衫影相 比人屌到飛起

補圖

點屌法

我又覺無咩所謂 一代名將係好多人偶像丫

我又覺無咩所謂 一代名將係好多人偶像丫

成班玻璃心
其實我覺得ali幾似撚仔

唔撚好玩啦
冇錯 ali入球能力係超勁
不過意識同個腦差9條街

類形係有啲似 但始終差兩班 撚仔個腦真係
利申:撚仔迷

點屌法

有個cm係"it would be better to score goals for chelsea! And not someone else's T-shirts held! To hell with Manchester United "

點屌法

有個cm係"it would be better to score goals for chelsea! And not someone else's T-shirts held! To hell with Manchester United "

d車狗真係玻璃心 我就無咩野

點屌法

真係痴撚線

點屌法

伊巴呢啲僱傭兵有乜所謂,你話佢拎住月巴件衫就話啫
Ali入攝好勁喎

收皮啦ock,ali今季聯賽入咗十六球左右啦,助攻又過十,腳法身位都好過佢又穩定,ock條垃圾就收收皮啦

點屌法

都無咩野 每個球員有自己鍾意偶像真係無咩問題
其實oscar嘅收皮唔可以怪曬摩連奴
冇曬攻中嘅靈氣可以入摩連奴數
但之後連基本控傳,現位幫波都不進反退
呢啲根本係自己問題多過領隊教法

點屌法

都無咩野 每個球員有自己鍾意偶像真係無咩問題

我自己就覺得難接受啲
Hazard is not overly concerned with his future at this stage of the season.

"There is no sign of a new contract for the moment," the former Lille star was quoted as saying by Sky Sports.

"I am focused on the last month and we will talk later.

"It is not in my mind now. I have two or three years left. I just want to finish the season well and we will see afterwards."
Hazard is not overly concerned with his future at this stage of the season.

"There is no sign of a new contract for the moment," the former Lille star was quoted as saying by Sky Sports.

"I am focused on the last month and we will talk later.

"It is not in my mind now. I have two or three years left. I just want to finish the season well and we will see afterwards."

Ali勁在入攝 走位能力強 無球跑動多 入車個頭鎚同兩個中堅突入個球都顯示到 又有時有世界波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞