[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
好心出多啲法比 出親法比成隊啲傳波順到晒咁

順到閪咁

順到閪咁

半季攤長一季用

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

順到閪咁

淨係睇佢係中圈拎波自轉一個圈fake開兩個對手順便望空位傳已經想射
睇返highlight已經j死,世三屈機,kante入埋禁區,隊長出場

聽日down埋全場慢慢j

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

法比正選唔多 但參與同貢獻其實好多
唔算投閒置散 希望佢唔好嗌走啦
成日話買人
有無咁多正選位?
講真真係要躝既係得哥狗同馬迪
買人做後備無問題,但一線球星邊肯過黎
同埋仲有班新仔等上位

有英超+r聯位你驚冇人黎
唔買人咪好似之前咁alonso/moses事但一個傷左成隊攻守都廢一半咁濟
買人係一定要買,下年4線作戰真係靠而家班人同青訓咩

聯賽+歐聯雙線,再加埋國內杯賽的話,每個位置有2個人選擇已經最低限度,依家2個翼衛+中鋒都冇一個合格可靠的後備,夏天買人係必須的

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

人工咁高點會走

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

人工咁高點會走

想放都放唔走啦成十五萬周薪

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

人工咁高點會走

唔係20萬咩?
睇返highlight已經j死,世三屈機,kante入埋禁區,隊長出場

Kante琴日啲突破好屈機

求link

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

人工咁高點會走

佢家鄉中場唔夠人 好似需要佢
D防守唔多掂 失果兩個 有d兩個mark一個 結果走甩哂 貝查特唔算高都唔夠佢頂
D防守唔多掂 失果兩個 有d兩個mark一個 結果走甩哂 貝查特唔算高都唔夠佢頂

失左位 米5都頂到啦

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

352 352
官網幾時減價 想印Terry

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

352 352

我覺得343整體全面過352好多
但為左就法比做核心直頭應該為佢轉

求link

fullmatchesandshows.com

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

352 352

我覺得343整體全面過352好多
但為左就法比做核心直頭應該為佢轉

343個兩個防中要好勁
你比多個kante就屈機
成日話買人
有無咁多正選位?
同埋仲有班新仔等上位

唔買人咪好似之前咁alonso/moses事但一個傷左成隊攻守都廢一半咁濟

聯賽+歐聯雙線,再加埋國內杯賽的話,每個位置有2個人選擇已經最低限度,依家2個翼衛+中鋒都冇一個合格可靠的後備,夏天買人係必須的

睇下油王肯科幾多水
而家轉會市場太癲

又唔駛睇油王嘅,賣奧斯卡個6000萬未用,哥斯達假如去中超冇一億都有8千,明年英超新轉播收入,歐聯收入,Nike每年6000萬,其實都唔少錢
而且達仔/LKK,貝查特,100分呢類本身都唔似普巴咁要天價先來到,只要干地點名要的話,應該都唔難買到
法比對沙皮既作用好大 好似得佢先識比波沙皮咁
另外到底要輸幾多次死球
成日話買人
有無咁多正選位?
同埋仲有班新仔等上位

睇下油王肯科幾多水
而家轉會市場太癲

又唔駛睇油王嘅,賣奧斯卡個6000萬未用,哥斯達假如去中超冇一億都有8千,明年英超新轉播收入,歐聯收入,Nike每年6000萬,其實都唔少錢
而且達仔/LKK,貝查特,100分呢類本身都唔似普巴咁要天價先來到,只要干地點名要的話,應該都唔難買到

Lkk都天天地,應該55m up
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞