[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
講起走位入攝,雖然大家都知
但都喺要講多次
沙皮D走位入攝真喺世界級垃圾
其實佢有冇入過入攝波
但都喺要講多次
其實佢有冇入過入攝波

第一季
Ali勁在入攝 走位能力強 無球跑動多 入車個頭鎚同兩個中堅突入個球都顯示到 又有時有世界波

認同 但佢腳下功夫同控波其實唔太好 仲有茅到仆街
但都喺要講多次
其實佢有冇入過入攝波

Btw 佢有唔錯中鋒身型但可惜冇腦
搵佢做第一點死得
但都喺要講多次
其實佢有冇入過入攝波

第一季

其實今季試過好多邊線爆入去再出地波
但次次沙皮就入攝都攝錯位
佢唔喺第一時搶前柱
反而喺企喺到等
今晚出ake ayi 法比
j die
j die

最後又見到哥狗鳩足90分鐘
j die

哥狗應該會正選
Ayi爭集d啦
j die

哥狗應該會正選
Ayi爭集d啦

關Ayi咩事丫
上場踢到有板有眼 Hold定個波再比返出去完全無問題
干地係唔用就唔用架啦
近年我轟入攝最勁是咪舒仔

D走位好J到仆街

D走位好J到仆街

廢個陣亂尻咁射
但都喺要講多次
其實佢有冇入過入攝波

咁佢單中鋒,一定無時無刻有人痴實佢,除非佢自己向邊走姐,點同ali 呢d 輔鋒
熱刺班賤種一出到去英格蘭國家隊就變垃圾啦
因為英格蘭無艾歷臣啊

唔關事啦 係英格蘭7姐
當年英超屌打其他聯賽,英格蘭咪一樣禁廢

呢個真,英格蘭領隊真係無個得

D走位好J到仆街

廢個陣亂尻咁射

但佢走位入攝真喺世界級
最記得喺打鏝個球Fake走人去前柱
但都喺要講多次
其實佢有冇入過入攝波

咁佢單中鋒,一定無時無刻有人痴實佢,除非佢自己向邊走姐,點同ali 呢d 輔鋒

下半季ge佢走到位都無用
唔係撻q就唔中龍

D走位好J到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=4mzb7OFIesc

let's j
j die

獨食+鳩射+斷攻 = 下季哥狗
但都喺要講多次
其實佢有冇入過入攝波

多蒙特個舒唔知乜走位入攝世界級
掛住舒囝
干地:我不想擁有自私的球員

中場法比加斯早前表示,夏薩特如果自私一些並展現出強大的殺手本能,將會達到和美斯一樣的水準。但主帥干地隨後回應道,他不希望自己的球隊中有自私的球員。

“在我的球隊中,我不想有自私的球員,我寧願輸掉比賽也不想。對我來説,聽到法比這麼説感覺很不好。”

“每一個偉大的冠軍成員的首要目標是為了球隊踢球,把自己的天賦融入到球隊當中。沒有球隊,世界上就沒有最好的球員這一説。我永遠都不會理解法比的意思,永遠都不會,我不想這樣,也不接受這種情況發生。我不想有一天讓球隊買一個自私的球員,永遠都不會的。
LKK
干地:我不想擁有自私的球員

中場法比加斯早前表示,夏薩特如果自私一些並展現出強大的殺手本能,將會達到和美斯一樣的水準。但主帥干地隨後回應道,他不希望自己的球隊中有自私的球員。

“在我的球隊中,我不想有自私的球員,我寧願輸掉比賽也不想。對我來説,聽到法比這麼説感覺很不好。”

“每一個偉大的冠軍成員的首要目標是為了球隊踢球,把自己的天賦融入到球隊當中。沒有球隊,世界上就沒有最好的球員這一説。我永遠都不會理解法比的意思,永遠都不會,我不想這樣,也不接受這種情況發生。我不想有一天讓球隊買一個自私的球員,永遠都不會的。
LKK

關咩事
j die

獨食+鳩射+斷攻 = 下季哥狗

暑假躝去中超啦仲下季
Ali勁在入攝 走位能力強 無球跑動多 入車個頭鎚同兩個中堅突入個球都顯示到 又有時有世界波

認同 但佢腳下功夫同控波其實唔太好 仲有茅到仆街

覺得佢d球風似謝老四多過林伯
Ayi拎住伊巴波衫影相 比人屌到飛起

點屌法

有個cm係"it would be better to score goals for chelsea! And not someone else's T-shirts held! To hell with Manchester United "

d車狗真係玻璃心 我就無咩野

伊巴呢啲僱傭兵有乜所謂,你話佢拎住月巴件衫就話啫

都無咩野 每個球員有自己鍾意偶像真係無咩問題

出post打氣無問題
但拎住件獌狗怪左d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞