[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
Ayi拎住伊巴波衫影相 比人屌到飛起

點屌法

有個cm係"it would be better to score goals for chelsea! And not someone else's T-shirts held! To hell with Manchester United "

d車狗真係玻璃心 我就無咩野

伊巴呢啲僱傭兵有乜所謂,你話佢拎住月巴件衫就話啫

都無咩野 每個球員有自己鍾意偶像真係無咩問題

出post打氣無問題
但拎住件獌狗怪左d

講真冇問題
好似大陸有天災都唔會咁黑心到罪人死全家
憎還憎 都唔好攞呢啲野開玩笑
要講到大器晚成
又真係無得講架啦
但我覺得以佢場上既心態同個人能力
只能講係一個好平平無奇既球員

可能之後係英超中下遊有機會打得起既
要踢車仔恐怕未來兩三年都未夠班

今次我撐你
佢技術唔差
但體能得英冠級數
點打現代足球咁體力化既踢法
係而家體能行先既年代佢真係要努力下
唔係收硬皮
今晚出ake ayi 法比
j die

最後又見到哥狗鳩足90分鐘

獨食+鳩射+斷攻 = 下季哥狗

暑假躝去中超啦仲下季

帶埋柒頭安走
Ok?
鼠仔走左之後, 龍虎切既民望跌到變負數
j die

暑假躝去中超啦仲下季

帶埋柒頭安走
Ok?

佢肯打後備就唔駛要佢走啦屌
近年我轟入攝最勁是咪舒仔

j die

暑假躝去中超啦仲下季

帶埋柒頭安走
Ok?

頂唔撚順佢有一場入完波之後
要踢番幾場西波儲氣
j die

暑假躝去中超啦仲下季

帶埋柒頭安走
Ok?

有人出超過35m以上就賣撚左佢好過啦
買過個安就30後備出場除左拖時間仲有
咩用
j die

暑假躝去中超啦仲下季

帶埋柒頭安走
Ok?

咩用

射罰球

暑假躝去中超啦仲下季

帶埋柒頭安走
Ok?

咩用

射罰球

不了
Isco 同皇馬續約 2022

Career mode重點培訓
升得勁快

Career mode重點培訓
升得勁快

代替馬迪
Isco 同皇馬續約 2022

咁咪好囉,依家皇馬中場多到仆街
西時間西波
今晚唔敢䏲
獌想買當馬仔
唔好呀 唔想佢做獌呀
近年我轟入攝最勁是咪舒仔

D走位好J到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=4mzb7OFIesc

let's j

淨係最後個球門前搶左oscar個hat trick就知佢走位既sense幾高
oscar淨係識企係度以為戴硬帽
東方真係垃撚圾
東方真係垃撚圾

兩個回合輸撚左13:0,屌你老味
滅英犬 滅港毒

回家la 見到而家既哥狗真係唔撚開胃

回家la 見到而家既哥狗真係唔撚開胃

準備啦,影定相適應下
Ake: "It’s difficult because you always want to play but I know #Chelsea is a big team with big players so it’s not easy to come in."

"The only thing I could do was come in, train hard and wait for an opportunity. It came on Saturday so I was happy."

Nathan son
Ake: "It’s difficult because you always want to play but I know #Chelsea is a big team with big players so it’s not easy to come in."

"The only thing I could do was come in, train hard and wait for an opportunity. It came on Saturday so I was happy."

Nathan son

希望所有青訓都以terry/ake做榜樣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞