[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
各位真藍 準備好今晚撐我轟未?

睇馬迪同老鼠D閪波
又比機會你

我地重新開始

無可能

如無力挽回要懂得放手

各位真藍 準備好今晚撐我轟未?

睇馬迪同老鼠D閪波

有ake睇
打和
又比機會你

我地重新開始

無可能

如無力挽回要懂得放手

機會都冇

我地重新開始

無可能

如無力挽回要懂得放手

機會都冇

讀文學院都A0啊 屌你老母
近年我轟入攝最勁是咪舒仔

D走位好J到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=4mzb7OFIesc

let's j

淨係最後個球門前搶左oscar個hat trick就知佢走位既sense幾高
oscar淨係識企係度以為戴硬帽

但係佢同柏度都有個同樣問題,
唔知係咪後備得多,
一有出場機會就死帶死衝亂起腳
今晚戰聖
戲車為修員
車仔megastore球員版球衣550,
抵唔抵屌呢?
有冇機會再減
近年我轟入攝最勁是咪舒仔

D走位好J到仆街

https://www.youtube.com/watch?v=4mzb7OFIesc

let's j

淨係最後個球門前搶左oscar個hat trick就知佢走位既sense幾高
oscar淨係識企係度以為戴硬帽

但係佢同柏度都有個同樣問題,
唔知係咪後備得多,
一有出場機會就死帶死衝亂起腳

舒仔真係衰自己心態,
摩佬第二季頭幾場係搵佢打正選,
但係落到場又冇表現,要後備換出黎先做殺手

我地重新開始

無可能

如無力挽回要懂得放手

機會都冇

讀文學院都A0啊 屌你老母

個個都有仔 出乜撚野pool吖
安份守己做返撚毒算
有無人知道伊雯過得好唔好?

新球場第一球就係佢入

希望車仔班新仔可以上位接班

Aina不了
又比機會你

我地重新開始

無可能

如無力挽回要懂得放手

星期五就係
聽日放假 可以睇下西波
FIFA 先
no love post
Team to face Southampton: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Fabregas, Diego Costa, Hazard. #CFC
又比機會你

我地重新開始

無可能

如無力挽回要懂得放手

星期五就係

星期日
撞正對拖肥
Team to face Southampton: Courtois; Azpilicueta, David Luiz, Cahill (c); Moses, Kante, Matic, Alonso; Fabregas, Diego Costa, Hazard. #CFC
Tonight's subs: Begovic, Ake, Terry, Chalobah, Willian, Pedro, Batshuayi. #CFC
Tonight's subs: Begovic, Ake, Terry, Chalobah, Willian, Pedro, Batshuayi. #CFC
打352
好驚好似水晶宮果場咁
打352
Cahill
352 cahill
#SaintsFC team to face #CFC: Forster, Cédric, Stephens, Yoshida, Bertrand, Romeu, Davis (c), Ward-Prowse, Tadić, Boufal, Gabbiadini.
又352
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞