[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
持卡數又上返英超
作客聖占士
因住又俾人鬧忘恩負義,咁快當cahill無到

咁cahill唔係真係咁差 佢同ake輪換下啦

ake太矮
仲後生 長遠要睇下佢有無機會打其他位
季初借去般茅本身話要佢打中場嘛

依家係差個有指揮能力既人
卡吐無雞囂無 雷斯一落後就唔掂

可能佢出場唔多夠膽用下波,
如果俾到下直線同帶到幾下波既話,
已經踢得走馬迪件垃圾啦,
不過佢又係衰死左腳

冇乜可能防中位搵兩件矮仔

馬基里尼 + 艾辛(仲矮過Ake)

ake太矮

不過佢又係衰死左腳

Ake未至於叫矮仔呀嘛

佢睇落唔似180
但夠頂既
屌 原來今晚踢

ake太矮

不過佢又係衰死左腳

Ake未至於叫矮仔呀嘛

佢睇落唔似180
但夠頂既

又黎高度足球
Ake踢得唔差wor
尤其下半場守alli, kane守得幾好
基本上佢2個係左邊都無咩機會

Btw
Zouma夠晒高但暫時都無ake防守個種穩
隊西波又升上黎
睇返殺龍霸對上一次出多過5分鐘已經係12月31 有6分鐘

二月中之後未出過

二月中之後未出過

好掛住佢
中堅要高 理所當然la
防中既話 高度就唔係必須條件
已經踢3中堅 仲搵ake同azp 偏矮既踢中堅
遇到benteke lkk 一定比人sm高波
今晚對修咸
獌狗依家贏哂淨低6場已經有前4
唔知摩狗仲放唔放水比熱狗
獌狗依家贏哂淨低6場已經有前4
唔知摩狗仲放唔放水比熱狗

反骨仔,不了
無人印柏度
AKE打左中堅OK啦

上場唯一錯誤就係輸俾Kane果球冇緊貼

其餘時間1 on 1都殺晒
無人印柏度

講真 佢今季好好波 入好多關鍵波
但存在感真係好低
tonight big game
無人印柏度

但存在感真係好低

佢喺巴塞已經係咁,話就話MVP一員,但同喺轟做PHD一員一樣,最少人講係佢。明明10年世界盃佢打生晒西班牙嘅邊路,但數功勞數完頭五都未會數到佢。只能說佢天生配角命
無人印柏度

但存在感真係好低

佢喺巴塞已經係咁,話就話MVP一員,但同喺轟做PHD一員一樣,最少人講係佢。明明10年世界盃佢打生晒西班牙嘅邊路,但數功勞數完頭五都未會數到佢。只能說佢天生配角命

柏度真係好正 迫搶又快 入波又唔少
不過真係好少人提
無人印柏度

但存在感真係好低

柏度真係好正 迫搶又快 入波又唔少
不過真係好少人提

主角巴塞就唔會放俾你啦
不過今季真係救左車仔唔少
我最欣賞柏度果種勤力,瘋狂追波
tonight big game

Night half West ball
又要被修咸頓456

二月中之後未出過

熱狗追得咁貼 出新仔太冒險啦
AKE打左中堅OK啦

上場唯一錯誤就係輸俾Kane果球冇緊貼

其餘時間1 on 1都殺晒

Kane 個球好有class
佢企個位又好
艾力臣出個波唔係好夠高都俾佢用個球頂撐後修正到仲要頂得咁靚
輸個球非戰之罪啦
暫時覺得英超咁多個前鋒得Harry Kane值多過70m
佢23歲但打大戰都唔腳軟
同埋佢除左入波
球場上既視野、策劃攻勢都好頂級
雖然佢踢熱狗
但欣賞佢係一個好頂級既前鋒
今晚西波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞