[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
不過錢方面,車仔出年真係唔會小得去邊
Oscar + 三四個大贊助(依到一年都億幾)+ 外借車清人
左扣右扣開支,應該都留到一億多小小買人既
成日話買人
有無咁多正選位?
講真真係要躝既係得哥狗同馬迪
買人做後備無問題,但一線球星邊肯過黎
同埋仲有班新仔等上位

有英超+r聯位你驚冇人黎
唔買人咪好似之前咁alonso/moses事但一個傷左成隊攻守都廢一半咁濟
買人係一定要買,下年4線作戰真係靠而家班人同青訓咩

聯賽+歐聯雙線,再加埋國內杯賽的話,每個位置有2個人選擇已經最低限度,依家2個翼衛+中鋒都冇一個合格可靠的後備,夏天買人係必須的

睇下油王肯科幾多水
而家轉會市場太癲

又唔駛睇油王嘅,賣奧斯卡個6000萬未用,哥斯達假如去中超冇一億都有8千,明年英超新轉播收入,歐聯收入,Nike每年6000萬,其實都唔少錢
而且達仔/LKK,貝查特,100分呢類本身都唔似普巴咁要天價先來到,只要干地點名要的話,應該都唔難買到

仲有古惑大盗今個暑假應該賣得
加多二千零萬
下個轉會窗應該大把錢駛
琴晚場波守角球好差喎
官網幾時減價 想印Terry

半價左啦
其實車仔呢兩季賣人賣得好多錢剩,
下季應該夠打包山狗,華拉堤,A.Sandro
法比對沙皮既作用好大 好似得佢先識比波沙皮咁
另外到底要輸幾多次死球

有冇邊到可以睇助攻紀錄 想睇下沙皮入球,法比佔幾多助攻,睇HIGHLIGHT好似經常都法比→沙皮入球
法比對沙皮既作用好大 好似得佢先識比波沙皮咁
另外到底要輸幾多次死球

有冇邊到可以睇助攻紀錄 想睇下沙皮入球,法比佔幾多助攻,睇HIGHLIGHT好似經常都法比→沙皮入球

自己上whoscored 慢慢一場一場咁睇
成日話買人
有無咁多正選位?
同埋仲有班新仔等上位

唔買人咪好似之前咁alonso/moses事但一個傷左成隊攻守都廢一半咁濟

聯賽+歐聯雙線,再加埋國內杯賽的話,每個位置有2個人選擇已經最低限度,依家2個翼衛+中鋒都冇一個合格可靠的後備,夏天買人係必須的

睇下油王肯科幾多水
而家轉會市場太癲

又唔駛睇油王嘅,賣奧斯卡個6000萬未用,哥斯達假如去中超冇一億都有8千,明年英超新轉播收入,歐聯收入,Nike每年6000萬,其實都唔少錢
而且達仔/LKK,貝查特,100分呢類本身都唔似普巴咁要天價先來到,只要干地點名要的話,應該都唔難買到

Lkk都天天地,應該55m up

本土+後生,前鋒來計唔貴啦
成日話買人
有無咁多正選位?
同埋仲有班新仔等上位

睇下油王肯科幾多水
而家轉會市場太癲

Lkk都天天地,應該55m up

本土+後生,前鋒來計唔貴啦

如果55m買到唔算貴
但傳愛記開價一億磅

順到閪咁

半季攤長一季用

干地識玩

法比正選唔多 但參與同貢獻其實好多
唔算投閒置散 希望佢唔好嗌走啦

352 352

我覺得343整體全面過352好多
但為左就法比做核心直頭應該為佢轉

343個兩個防中要好勁
你比多個kante就屈機

要kante級數可能要casemiro 不過一來佢冇原因走 二來黃牌阿姑
精官上左岸
我諗今晚都唔會有足夠動力去做低熱
今晚睇既 一定係垃圾
今晚睇既 一定係垃圾

sor入錯post
今晚睇既 一定係垃圾

sor入錯post

mon post
其實車仔呢兩季賣人賣得好多錢剩,
下季應該夠打包山狗,華拉堤,A.Sandro

哥狗去中超
買莫拉達
咪FF Alex Sandro會黎啦
祖記年年聯賽冠軍+歐聯至少八強
仲要好似加盟得2年
諗唔到佢會離隊既原因
咪FF Alex Sandro會黎啦
祖記年年聯賽冠軍+歐聯至少八強
仲要好似加盟得2年
諗唔到佢會離隊既原因

贏到悶,要拎英超證明自己
車路士華麗變身!干地暗藏「Plan B」
http://m.soccer.sina.com.hk/news/article/7306277/1/20170426
【新必殺】簡迪1v4硬闖 比美斯更兇殘
http://m.soccer.sina.com.hk/news/article/7305834/1/20170426
尋回·最強形態!車仔爭冠絕不能缺他
http://m.soccer.sina.com.hk/news/article/7305836/1/20170426
干地:車路士已走出不敵曼聯的陰影
http://m.soccer.sina.com.hk/news/article/7305921/1/20170426
【新必殺】簡迪1v4硬闖 比美斯更兇殘
http://m.soccer.sina.com.hk/news/article/7305834/1/20170426

已射thx
車路士華麗變身!干地暗藏「Plan B」
http://m.soccer.sina.com.hk/news/article/7306277/1/20170426

where is the plan b vs jose mourinho ?
癲狗出沒注意
癲狗出沒注意

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞