[新隊長]車迷季尾討論區

1001 回覆
7 Like 2 Dislike
唔止走位
佢本身腳下功夫都幾好
其實我覺得ali幾似撚仔
唔止走位
佢本身腳下功夫都幾好

射術都幾好
但球品真係
Ali入攝好勁喎

話佢廢果幾個根本就純因為憎佢多過實力問題
垃圾車中前場d入攝同禁區走位意識真係好差

世三同oscar 12-13 黎車仔既時候 做好多 one-two +入攝
雖然我對 daddy 冇乜怨恨,但的確 而家既進攻體系 同埋 oscar係俾 daddy 一手摧毀
睇下 matic 就知,以前係 benfica 射咁多波,翻黎車仔之後腳都唔敢起

老老實實,近在年,我覺得車仔 d 波最好睇既時候,就係賓賓接手果半年 同埋今年轉左 3中堅之後

Agger
講起買熱狗d人
之前差d買到摩迪

季中仲話好彩冇黎
季尾拎歐聯足總杯踢左熱狗出歐聯資格

不過摩迪依家都拎過兩次歐聯

覺得當今最強中場係摩迪
熱今年班友仔係勁 不過真係唔會賣比車

人地光頭佬點會賣星俾同市對手....賣都得, 破BALE轉會費紀錄你俾唔俾?

老實講
熱班友我覺得大力臣係頂級only
其他既都無乜好j

有大力臣我地都冇人頂波啦

Alli都係攝靚位啫
15印左i2...

前季Matic
上季Terry Cahill
今季Azp

上季哥斯達
今季Azp 隊長 卡2

16件matic唔敢著出街

有咩所謂
一路行一路 煮~~~~~~~

我久唔久都會著返之前件艾辛

我都有件艾辛

上年黑色作客 印咗切切

諗緊今年同上年件作客印咩
15印左i2...

前季Matic
上季Terry Cahill
今季Azp

上季哥斯達
今季Azp 隊長 卡2

16件matic唔敢著出街

有咩所謂
一路行一路 煮~~~~~~~

我久唔久都會著返之前件艾辛

我都有件艾辛

上年黑色作客 印咗切切

諗緊今年同上年件白色作客印咩

我叫你比較下morata同kane

雖然Morata 歐聯入球紀錄屌打Kane
但Kane 入球板斧又多過morata
仲要英人
如果Morata, lkk, Kane 3個同價+on the market
一定鳩沖Kane

咁多FF
最後淨係買到賓迪基呢D就搞笑

熱狗點都唔會放比你
ff都廢事

唔係ff啦
純粹以欣賞足球角度睇Kane+比較下3個射手
熱狗幾個英人都好高質
尤其alli
Btw
切同佢同齡
一個已經成左材
另一個ff緊佢未來做球皇

屌 拎切同alli比
切根本就廢 算柒數啦 唔好盲目吹奏青訓
alli未到球世級既 但點都好過切 至少兩班

發覺巴打好鐘意睇死自己隊波吹奏其他隊
得21歲打中場本身技術都好身體質素都好
仲要本身意識都唔錯 下季借出去打多d
比賽先評論佢係唔係廢啦

真係有實力我會吹奏
Ake 我係好欣賞
但切呢條友係場上既態度可以收皮
潛力
年中都有唔少所謂潛力新星最後收皮啦
切係有料就唔洗21歲都係車仔打大後備啦
潛力

Piazon 以前都叫新卡卡啦
而家又去咗邊

雖然Morata 歐聯入球紀錄屌打Kane
但Kane 入球板斧又多過morata
仲要英人
如果Morata, lkk, Kane 3個同價+on the market
一定鳩沖Kane

咁多FF

熱狗點都唔會放比你
ff都廢事

唔係ff啦
熱狗幾個英人都好高質
尤其alli
Btw
切同佢同齡
一個已經成左材

屌 拎切同alli比

比賽先評論佢係唔係廢啦

真係有實力我會吹奏
Ake 我係好欣賞

最少今年下半季出親場都有貨交
同埋一季出場後備正選加埋10次都
無睇埋佢外借出去都係禁先再
批評都未遲

咁多FF

熱狗點都唔會放比你
ff都廢事

唔係ff啦
熱狗幾個英人都好高質
尤其alli
Btw
切同佢同齡
一個已經成左材

屌 拎切同alli比

比賽先評論佢係唔係廢啦

真係有實力我會吹奏
Ake 我係好欣賞

批評都未遲

講真 邊到有貨交
我睇到

熱狗點都唔會放比你
ff都廢事

唔係ff啦
熱狗幾個英人都好高質
尤其alli
Btw
切同佢同齡
一個已經成左材

屌 拎切同alli比

比賽先評論佢係唔係廢啦

真係有實力我會吹奏
Ake 我係好欣賞

批評都未遲

講真 邊到有貨交
我睇咁多場都睇唔到
足總杯對弱隊表現都係ok架咋 仲要唔係特別標青
潛力

21歲中場講到好撚大禁 以加最勁果堆中場21歲大部分都同cheek差唔多遭遇啦
其實我覺得ali幾似撚仔

唔撚好玩啦
冇錯 ali入球能力係超勁
不過意識同個腦差9條街
講起買熱狗d人
之前差d買到摩迪

季中仲話好彩冇黎
季尾拎歐聯足總杯踢左熱狗出歐聯資格

不過摩迪依家都拎過兩次歐聯

覺得當今最強中場係摩迪
熱今年班友仔係勁 不過真係唔會賣比車

人地光頭佬點會賣星俾同市對手....賣都得, 破BALE轉會費紀錄你俾唔俾?

老實講
熱班友我覺得大力臣係頂級only
其他既都無乜好j

有大力臣我地都冇人頂波啦

Alli都係攝靚位啫

同一個MODE俾ALI 入左3球

唔係ff啦
熱狗幾個英人都好高質
尤其alli
Btw
切同佢同齡
一個已經成左材

屌 拎切同alli比

比賽先評論佢係唔係廢啦

真係有實力我會吹奏
Ake 我係好欣賞

批評都未遲

講真 邊到有貨交
我睇咁多場都睇唔到

原來你要一個一隊經驗唔多出場又唔多ge後生仔應該
要出場就要打到曉飛唔怪得知你話佢廢玩少陣fm啦
以加連21歲都講到收得皮禁中場球員大把25之後先打起
一場車迷 唔嘈啦
佢之後係車仔打得起再講啦

唔係ff啦
熱狗幾個英人都好高質
尤其alli
Btw
切同佢同齡
一個已經成左材

屌 拎切同alli比

比賽先評論佢係唔係廢啦

真係有實力我會吹奏
Ake 我係好欣賞

批評都未遲

講真 邊到有貨交
我睇咁多場都睇唔到

原來你要一個一隊經驗唔多出場又唔多ge後生仔應該
要出場就要打到曉飛唔怪得知你話佢廢玩少陣fm啦
以加連21歲都講到收得皮禁中場球員大把25之後先打起

仆街仔華迪28,29歲先打起
要講到大器晚成
又真係無得講架啦
但我覺得以佢場上既心態同個人能力
只能講係一個好平平無奇既球員

可能之後係英超中下遊有機會打得起既
要踢車仔恐怕未來兩三年都未夠班
ali都廢 屌打車仔中場啦 除咗hazard
切快快手定左位先講啦
最初打中中,跟手變左攻中
早排出嚟變埋翼,垃圾時間果陣就前鋒
切快快手定左位先講啦

打中中先係未來,yaya咁
切快快手定左位先講啦

證明切切可塑性好高,
但係佢既心態同跑動真係睇唔出想爭正選
lets j lkk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞