[26]考緊26?你問我答!(13)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
正常黎講要7個工作天,但平時自己去搞既話3~4日已經有資料返左去可以出牌

所以你預返考完兩三日先寄會好啲
望遠望遠望遠
直路果陣俾大啖啲油

利申:第三堂炒到反車,最後1TAKE搞掂等緊12月路試
岩岩睇咗少少資料
係咪要同學院申請咗張證書先 先再可以申請學牌?
7個工作天係指?
有黃紙就得
要等7個工作天先可以申請
元駕4月考強制
你地通常報名果陣約埋上堂時間定自己係app約?
因為報名果陣我諗住自己係app約,但app淨係約到6個月內既堂,我想約三四月上就要等遲d先約得,會唔會d時間俾人約晒?
即係考完有黃紙之後 等7個工作天先投遞?
有冇話咩原因?等學院send資料過運輸署?
依兩日應該已經有26路試,有無巴打report 下照考敬德街定係後備市場?
依家考試排期停咗咁耐
重開翻之後係咪自己排會快過畀街校去搞
屌佢老母,我7月15號俾黃紙A1,到宜家都未有學牌,上個月淨係收咗封信話未能排期

我都係a1
就係聽d師兄講a1代辦好撚慢
所以諗住自己搞
以前係等7個工作天自己上去整即刻有
而家你預3~4日就去入箱差唔多
我考完冇去交黃紙,幾日之後自己上去搞即刻排埋期
有個早我幾日考既FD俾左A1搞成個月後先有,考期遲我個幾月
要等考試合格紀錄入到運輸署電腦系統,所有路試都係咁,你第日路試合格拎P都係咁
唔該曬咁多位師兄
有無平既 電話防水袋,雨褸(其實洗唔洗買埋防水雨褲?) 推介,最好香港買到!
黎緊要路試上堂唔該哂
練但兩次路試,發覺臨停燈位驚死火好早就拉極力子2轉1再拿實。
其實應該點做
我本來都係咁諗,但發覺係唔會book到啱嘅時間,建議你落返元駕直接book會好d
通常一套有埋褲都係幾舊水
天光道路試行嘉齡線多定常興線多
嘉齡
岩岩終於考完啦
成功pass左 希望咁多位都可以成功
恭喜巴打

8字係邊度打?
我元駕考架 係番試場入面打
想報沙駕
但見到有什麼全科同精簡
追咗幾頁唔見有人問
想問吓師兄們有咩分別
同埋報精簡定全科好
我連學牌,考期,乜柒都冇,得一封信話排期服務已暫停,未能排期,個信封上面個地址仲要係手寫,屌佢老母臭閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞