[26]考緊26?你問我答!(13)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大球場個話,邊度學好?
只要唔係輝sir唔係K&K間間都好
如果拖到九月都無得考我學牌出車算
日日睇住28car望住想要個款個價幾筍都未有得買住好折磨
照買啦,保險都係差兩千到者
如果我樓下唔係學禁我學果時都會出車
請問一下各位考學院強制試果時 最尾一下要衝到粒紅燈着 跟住急煞車 係會用哂頭尾逼力?同埋依part係咪要求我一定要用二波停車唔可以急煞緊架車果陣落返一波先停?
係我就係嫌佢收多兩千蚊肉赤,諗住考完老強都係等幾個月就等埋
點知而家疫情搞到無乜街去,成日夜晚食飽就心思思想揸
噢?而家可以經 MEG 齋報強制??
延長至23號
https://news.now.com/urgentnews.jsp?taskId=18105&refer=Share

for your kind reference
唉,唔知幾時先有得考。分分鐘學牌到期都冇得考。
夠敬德8字頂窄?

學埋今個禮拜,之後要等佢再比期先有得續學牌
17號路試係咪代表一定唔洗考?
等佢通知我改時間
我都叫好d,6月考咗46差26。ching兩個都未搞掂就真係慘。
係啊
17號就一定收皮
我個頭細睇ZEUS頭盔SIZE 應該M都應該岩. 加埋運費我估唔洗4百....香港好似6百幾....我只係打算FOR學車用所以買過平既3/4 算.
唉 屌
考個強制都咁撚辛苦
等左9個月 又要再等過
我5月先上老強, 路試都應該要2022.....
+1
Ching幾點鐘?
我見頭盔王fb都係話賣$360咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞