[26]考緊26?你問我答!(13)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
咪講左要格價囉.....如果跟車行買實貴架喎
之前唔知上Kiwi定邊個網睇到三千八,同埋海片都有要三千幾所以諗住P牌先出車
如果唔洗三千我六月就出左車可以自己瘋狂練路試先唔洗跟呃錢輝啦屌
唔知你買新車定二手啦,基本上都係睇啱就落訂,跟住出保險,跟住等攞車/過戶

洗費唔計車價,一般就有學保二千尾至三千頭(要格價先會平,視乎車型及個人背景),牌費1314,過戶250/新車登記費100,跟住買下碟鎖/車冚/車冚鎖/手機架之類
之前睇過學保三千八喎
咪講左要格價囉.....如果跟車行買實貴架喎
之前唔知上Kiwi定邊個網睇到三千八,同埋海片都有要三千幾所以諗住P牌先出車
如果唔洗三千我六月就出左車可以自己瘋狂練路試先唔洗跟呃錢輝啦屌
我係話二千尾至三千頭, 同埋要視乎車型
例如M仔個啲可以二千七左右, 300/400cc個啲就三千頭
Kwik不嬲都貴架啦, 再格下價啦
有, 做咩?
我練咁多次又無喎, 佢有時出黎企起到食煙都無趕
報狗通常都係啲住客
有咩點算者, 離遠見到走得遲咪走囉
走唔到佢要抄咪毫俾佢
不過有時佢見到都唔抄
$450
平過上一堂輝sir
不嬲都係, 所以我一定會入去練
練過十幾個鐘, 無啊
識嘅考天光道,包括我自己都試過
入完個心定好多
呢排就捉得好密,早2星期去陪練,晚晚都見有人被捉到,執生啦
強 學到懷疑人生
可能真係唔啱揸26
平衡好大問題 轉級成日都不受控咁
有時直線 都行唔到
聽日去踩下單車睇下點先
450 抵啦,你諗下你練兩三次,熟過環境,好過你未練過考嗰日不知所措,肥左仲蝕
Exact7ly 衰咗又唔駛打靶嘅

錢都事少 等得耐先死
我舊年日日上午去練,無人捉。

臨考前去行左轉敬德,個官仲話,你都識行啦,唔講啦
舊年敬德街入去練要排隊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞