[26]考緊26?你問我答!(13)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
要啦,我通常中午練,當時都要排兩三個。大家好識做,3至5個就下家
學牌出車
k&k facebook 好好笑

原本遲到件事都沉左,點知k&k又忍唔住走去答人
今次仲搞笑,話保險11:15分到

個個問佢幾點比架車人,佢就答保險11:15分到試場

終極支那式答法大家去睇下吧

https://m.facebook.com/comment/replies/?ctoken=1311826625844954_1311965525831064&ft_ent_identifier=1311826625844954&gfid=AQB82kXAx_76_flC&notif_t=feed_comment_reply&notif_id=1596636334242590&ref=m_notif
我個46牌過兩年到期,係咪而家學埋26一次過續10年抵啲
定係其實都無分別
無分別,你到時都係加簽者
sor 撳錯負皮
其實打到第5個已經有啲麻木,氹來氹去會訓著。

尤其在富運,所以打兩三組我就走,去行考試路線,一係周圍行下
有無人試過駕院本身報咗精簡,跟著加錢轉全科,想知有無得加錢轉
不如你直接打電話問駕院
整身有46牌想考26睇左pin
要考左強制先出到街
有無最近報左既巴打
想知排期要幾耐
大約排到出年3/4月起
有問過。唔知係咪因為我係有路試期先話想轉,佢話轉就要重新排路試期。最後我散買深進訓練同模擬考試算。
今日上第一堂強制,瘋狂死火失平衡跌車
其他學員勁快上手
唉...好怕上晒3堂都搞唔掂
唔好灰 個個都係車手一坐上去就識咩
同我一齊上強制啲同學都係咁 個女仔即情2波都唔識上
都係勤練 最後過老強
放心上哂3堂唔掂係正常
利申 補左3節先識
一樣,都係靠自己練
我第一堂果陣又死火又跌車,其他同學又平路8字又獨木橋,我都係考前一日先有信心衝著燈

好多人都係咁,最緊要有練就得
佢覆咗我,無同我講話要排過
但話會少咗啲自習堂,都係叫我散買深進+模擬
見到有大球場有位師兄揸自己車做學車,冇睇錯係xsr155
有型
駕院咩價?
學牌15號過期,但又未有得考
而家都唔知點算好,得返今個禮拜練,又唔知幾時開返有冇師兄知道學牌15號過期,15號嗰日可唔可以學?
排到幾時?
應該可以 15號個日都係15號16號就唔可以啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞