[26]考緊26?你問我答!(13)

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
似終未渣過26, 覺得入波一時要踩落一時又剔上好似好難記咁.....可能憑空想像好似好難記咁.....
你都識講辛苦啲,點解要增加難度呢?
你可以照買照戴full face,之後又戴吓學院啲開面試吓,親身感受最清楚,唔使下下聽人講,因為始終每個人感受係唔一樣
買既時候兩款試帶下感受下先,
依家疫情問題會唔會唔比試
舖頭試同上車係兩回事呀清
有咩要記
唔知記乜XD. 卡卡卡卡. 可能我太緊張.....
Shoei d水銀色夜晚渣會唔會好撚暗
入錯post
過農曆年左右報 駕院我不用筆試 一報名就知道幾時上第一二三堂 和強制試幾時考
敬德除非你打到個8字好細好扁,如果唔係愈上愈斜同愈窄,同埋塊地又凹又凸

常樂我通常上到去避車住中間左右既位置練,我都唔知係咪最斜
想問下沙駕會唔會易過天光道? 係天光道肥過唔想肥多次
敬德真係唔窄喎, 係頂好多人都係用1.5條就ok, 下面就唔洗講啦, 闊到一條線到就搞掂
同埋你keep住俾油, 再用brake控制車速, 根本就唔會驚啲凹凸位
常樂下面最多人練個到先夠斜
呢到啱啱先罵戰完, 自己睇youtube片決定啦
依度wo

再下面既話電單車骨位果度好平下wo
我學仔嗰陣時係用open face,P左之後而家就用full face,唔覺會太難適應
因應最新疫情發展,下星期一起政府部門將逐步恢復早前暫停或縮減的基本公共服務。

Source: now
呢個位你唔掂小巴個渠蓋基本上敬德最窄位都無問題
山頂骨位近安全島斜度同敬德最接近
希望有得考
集氣
D部門一星期三日開櫃位
唔通一星期考三日試?
睇個樣應該只會開辦事處,唔開考試
Cls
咁真係想練野嘅,正常都會自己限返住個闊度黎練,計過唔記得,大約係18步咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞