Canon用戶討論區(18) 一闊三大

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
佢話setup完要reboot部r5
Nice
好似壞左個wifi, reset都唔得, 依家連手機連入部機睇相都唔得
每一次關完再開機, 跟住入Menu 睇佢都話正在發送
隔一陣佢就去番網路設定寫ERR 127
入番去上傳個頁佢又話"請先關機然後重新開啟"
完全唔知發生咩事
我正常up晒上cloud
係wo 呢支當半支百微都好用,唔係下下用到1:1 既 btw 試下插微距鏡睇下個ibis 掂唔掂都好

呢家RF 當然期待出再大光圈啲,50.0 丫,24.2, 35.2 先係合理期待

又或者啲特別焦距,70-135/2, 50-250/4 丫咁就過癮
應該同我個Router 唔夾
頭先用電話放Hotspot 就連到了
不過勁慢
我好奇怪keep住err125,放棄,可能router唔夾- -
https://www.youtube.com/watch?v=dXo6lm5UD40
"井底攝影人"
stephen 好野
好搶口
應該係上次Sony fan boy個留言激發呢條片
相機就相機 但係要有專業video機既性能同穩定性
人唔笑 狗都吠
台灣人有句野叫做 撿倒槍
有位入就入左先
未吃藥啫
呢度都有個 仲話我邏輯有問題 呢個post好似仲未見佢
究竟幾ON9先以為UPGRADE FIRMWARE就可以有8K 同12格連拍當粒U萬能咩
認真 你8K30P 姐係等於部機FULL POWER 每秒拍30張咁拍半個鐘唔斷氣
用下個腦都知會過熱啦
呢度有好多牙膏死忠
我諗佢都係想講CANON家下先做到SONY 2年前既野姐
但認真我覺得佢個追焦同連拍唔LAG唔黑屏既情況點都好過A7R3 囉
啲廢老係咁上下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞