『薪火post』BNO 續期資訊(96) THE EMPIRE STRIKES BACK

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
睇 doc 有講
你呢個只係 fedex 自己基於運費上嘅建議
想知做SAR大法係咪填呢張表格會好少少?

https://www.gov.uk/government/publications/subject-access-request-form
最緊要識咗兩年以上
sorry ching頭先睇唔到明確分開果句thanks!!!
14號香港寄左過去 到宜家仲未有聲氣話收到

轉過頭又收到msg email嗌我寄所需要嘅文件

HMPO係咪忙到飛起加上coronavirus19 wfh未收渣

唔好嚇我
照寄兩份申請一封去,你兩份文件,盡量減重,一版紙上下兩個影像,前後夾埋咪4個囉,即係一紙可印8頁內頁。手機影自造文件都得,最緊要影像清晰無過底!身份證一樣方式處理。我兩份申請舊年寄郵局,都唔過200克,每人最多10紙之嘛。你影印護照單面印5-60張紙,梗係過重啦!記得每頁文件寫上pex no,就算信封面寫咗一個,照樣做到嘅,何況一封去通常交同一PE 一齊批添。
又一個衝出嚟俾人屌

唔撚識追PO同睇置頂?

咁撚急就去申請特衰護照啦
呢張係正式表格,如果唔怕煩,你不妨可以試吓,因為一般教doc個方法,但填呢張表有機會sar更多嘢出嚟。你可以利用一下,另外有咩結果,記得返嚟上圖報告。
不過宜家應該連廁版都申請唔到
兩個星期真係好閒
Sor 我冇追到post

都係見佢又send黎先上黎睇下

如果睇置頂60日咁我都定d
真係痴線
啲人係咪唔知偽造文書係一個罪行
到時續passport個人去到英國比人拉就正,串謀偽造文書直接送返香港
話說我幫我啊爸搞,Durham果條team send email比我,叫我比副簽人既email果個係我中學同學黎,之前幫我同埋我媽副簽都冇事

再update下 approve完過左幾日就printed and sent 再過幾日先會收到dhl sms話送件 今日拎到本新bno 係藍皮

係度要多謝所巴 由我準備文件開始追post到而加仲答緊大家問題 其他答問題既巴打都辛苦晒

最後就係唔該問問題之前睇置頂同#1 doc啦 十條問題有11條根本有睇就搵到答案既 最最後就祝大家都申請成功
冇報失舊BNO一定要交喎
抽查啫,無事啫!如果問點識,咪中學時代識落囉,咁你哋真係識咗咁耐嘛!識你識你媽無理由唔識你阿爸㗎。同埋抽查好多時對返佢自己資料嘢,其他嘢正常佢識答嘅。當然要同你同學講聲啦。
好多人笑呢排先續嘅人等到國安法黎到先知驚
但其實我係等緊全面轉藍色封面先續
續証,不過過期太耐當新申請
呢度係有唔少人同你一樣喜愛藍色,不過呢期武肺積壓咁多,唔急嘅仲可以等吓嘅,始終藍色唔會走咗去。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞