『薪火post』BNO 續期資訊(96) THE EMPIRE STRIKES BACK

1001 回覆
15 Like 3 Dislike
不如你追下post
睇下 #104 吖
我就係有舊個本都係咁
想問本來已經收到dhl sms話新bno星期四會到但係今朝突然track status轉左做returned,而家應該點做?
1/6 apply
19/6 A. DOWER簽收
但到今日都係黑洞
有無師兄教下我幾時適合問HMPO 同埋係邊度問
好鬼驚我本舊正本BNO從此消失
不如你睇下置頂第一句吖,好唔好呀?
咁就奇啦 有無改過名?
睇doc
每個人背景唔同,千祈唔好同人比較!舊年有人正正常常,點問都話無嘢,結果等足兩三個月先批!俾啲耐性啦。
我唔急既,有唔係要旅行外出
"如果HMPO填錯收件人全名,DHL會退回HMPO。
個目的地係"LONDON - HEATHROW - HONG KONG - UK",DHL會退回HMPO。
咩都唔洗做等佢再寄黎就得"?
因為前少少好似見過有人都係return左,有人話要聯絡hmpo,有兩個做法有d唔明所以問一問.
Doc咪講得好清楚囉!我問你信邊個?

你咪聯絡佢哋囉,根本速遞同HMPO 都無人控制到件事,所以兩邊嘅人都係耍你,啲白痴低能嘅唔睇前人經驗累積嘅doc,加重晒人哋個負擔,背後俾人用英文F前F後!你係咪想試吓?問問題之前,經一經大腦思考一下啦!
我6月23日寄DHL
6月25日寄到簽收

但到今日都未update話收到我d文件
仲未走出黑洞
問多句姐其實都唔駛咁惡嘅.我又唔係冇睇doc多口問多句都要俾你鬧.如果我完全冇睇,問d係我自己做出黎既錯就話姐.
知唔知咩叫黑洞 七月八都好意思叫黑洞
15號嗰啲先係
利申22號
10/6話applicaation being processed但到今日仲未有update
18/6寄到,仲未轉status
睇置頂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞