Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
反而xbox 果埋九成會上pc 先慘 ms又冇可能唔睇住pc市場
人地冇所謂你亦都唔洗在乎,覺得PC最好咪玩PC版
360 年代,真有唔少日系新title
講左好多次啦呢樣
錢咪一樣入巨硬袋
第一印象睇完halo demo覺得純趕客
現時情況係堆日廠跨pc都唔預xbox,不過咁造就pc版最後贏家
咪搞到賣唱都可以夠錢救世囉
都唔講仲可以玩地產定唔知咩揾錢
屌你做個兩難處境結果其實根本可以唔撚兩難既
同gta5可以一戰
尤其係宜家連好多鬼佬都追日廠game
除非ms真係投放好多錢去收買日廠 唔係既話應該都係得頭啖湯 玩唔得耐
玩廢日 game 果 d , 都唔理質素架啦
雖然一早知Stalker2整緊 但等左成十年終於有新作真係好撚開心仲有Warhammer40k FPS 點解可以咁撚正 仲有黑曜石隻上古
就係浪費咗,明明佢想迫你兩難,知道上一個國王都係咁屌唔住,點知個時間推進係計你選擇嗰時先郁
第一隻就HALO, 即刻冇興趣再睇落去
XBOX都係留返畀狗屌算啦
係,不過睇完demo已經冇期望,執柒咗佢啦343
講真/笑,深圳買5蚊一隻XDOG GAME都唔會玩
返去奶400蚊隻Tlou2啦你
halo版 farcry? 不過都會屌住買
Cut走五隻卡通game
成個presscon 好睇好多

Halo, fable, stalker2
頂唔得幾耐,下次又到對家講首發有咩驚,又輸多舖
stalker2用unreal整有冇機會到時pc版又俾epic限時獨佔
卡通game都吸引過個段垃圾halo gameplay啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞