Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
點會, GT7條trailer靚幾皮啦
GT畫面不嬲靚過forza
原本PSO2 都係預營運到2022
佢2021 出新作過渡差唔多, 有得轉移角色算係咁

不過千奇唔好再搵酒井智史同木村裕也呢兩條友負責gameplay 故事任何部分唔該 幾乎將隻game由日本MMO 三巨頭個地位拉到去收皮階段
五年五億美金出呢個畫面
單係呢個位已經睇得出343用乜心態去做Infinite
其實就咁睇只係open world版既Halo
Gameplay都無乜進化
M$成日想推HALO做矌世神作, 但又唔知個IP一早已經OUT撚到仆街
除咗班懶係HARDCORE嘅傻閪鬼佬之外有撚人想玩咩
講真 套甲真係好old school
吸引唔到新玩家入場
好欣賞Xbox硬件功能上唔少地方都好過PS
但佢啲Game陣容始終太單薄
而且好耐冇出過一隻必玩神作引人買機
唔知仲有冇幾會好似以前咁有返藍龍,忍龍,怒首領蜂呢啲日系獨佔可以同PS打吓
紅綠藍三修撚
X1X勝在做機頂盒真係好方便,唔係講笑
有HDMI IN駁第二部機真係好好用
因為共用MS STORE啲實用Apps又多過PS
我間唔時會買啲4K BD得佢先播到而且效果唔差
但Game嘅話佢個畫質又未至於好到非玩X1X版不可嘅
真係得啲第三方單機先會考慮X1版

到下一代唔知性能差距會唔會拉開同埋大力推動跨平台連機
如果係嘅話咁第三方都應該會買Xbox,PS就淨玩獨佔Game
支持有競爭 PS4獨大都唔係好事啦
但xb太柒
冇追post,想請問有冇提新gears of war
其實係一定要有人同PS抗衡吓架
今個世代PS4大勝,佢啲閪格就由舊年開始已經出返黎
推埋啲自我審查政策,又成日搞陰濕招做宣傳
無forza horizon ?
睇TLOU2就知
當年Yahoo咪又係稱霸全世界 跟住俾Google後上收皮
凡事無絕對既 個人覺得唔洗下下一沉百踩
終於得閒用部4K 電視睇一次Halo 4k gameplay...
真係唔多掂
點解都用到ssd仲有咁明顯loading texture 問題
Gear 5 都好過佢係咩玩法
佢個隻forza , 應該係8 , 唔吸引
啲草會消失
Gears 5加強下上XSX應該係頭一年都屬於一流水平畫面
玩開gt嘅我都覺得FM 條trailer視覺上好過GT7好多 . 但唔肯定係咪真實遊戲畫面 , 而GT7 trailer已經講明係真實遊戲畫面 .
Xb肯上先算啦
睇完今次真係唔想買
最多買steam 同 won store
睇series X點賣 有傳係蝕住賣對玩家黎講都係好事
焗住PS5唔敢賣咁貴
forza trailer in-engine黎, 就咁睇光影同車身ray-tracing好好多
而且不嬲GT畫面都係好過Forza, 如無意外今代都應該係
https://www.youtube.com/watch?v=SQ6W4bVqQzk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞