Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
我覺得Ray-tracing果邊好過GT7
https://www.youtube.com/watch?v=6bfC-vvlbHc

不過跑圈game我已經好少玩,都係等Forza Horizon 5同埋新Test Driver
點會, GT7條trailer靚幾皮啦
GT畫面不嬲靚過forza
玩開gt嘅我都覺得FM 條trailer視覺上好過GT7好多 . 但唔肯定係咪真實遊戲畫面 , 而GT7 trailer已經講明係真實遊戲畫面 .
forza trailer in-engine黎, 就咁睇GT7光影同車身ray-tracing好好多
而且不嬲GT畫面都係好過Forza, 如無意外今代都應該係
https://www.youtube.com/watch?v=SQ6W4bVqQzk
真係好廢
我都係想要FH5多啲
佢室內隻精英怪連光影都無做

後邊個隻做左都完全唔似係今個gen個畫面,唔好話next gen
可唔可以唔好再比343做Halo???
最搞笑係話出咗之後先會有ray tracking更新
5億俾343班傻閪整halo,其實真係買日廠任佢哋整games仲好343班撚樣其實識唔識整game
最正常係得4, 其實5係完全既垃圾
5多人好玩既,而且有60fps,不過個故事真係唔知做乜9
4,5都冇玩過
呢隻睇落幾正,好似今年尾首發game
最搞笑係showcase冇播
咁佢本身有播另一段短D版本gameplay既
事但啦本身呢類game都係比較小眾
追求畫面既人唔配買HALO
幾時有hellblade2 gameplay
MS獨佔最期待依隻
最搞笑有人話玩Halo唔睇畫面
你連基本大作畫面都達唔到
當年我xbox玩Halo係好有新鮮感
今時今時你問我Halo有咩吸引力真係答唔到
呢個ip一早消費過度, Infinite個革新真係唔夠
基本上除左forza horizon, fable
第一方ip完全唔吸引, 反而佢新收購d廠有d睇頭
佢兜話條片係好早期。

年尾出 護航 都唔播最新gameplay 仲有咩好講
拍套鐵達尼都唔洗五億喇

信個班腦殘

話時話開發一部nextgen 主機 要洗幾錢
考驗對隻GAME夠唔夠忠誠
唔好淨係睇畫面
如果唔係game pass包應該唔會玩
仲諗住買xbox 點知halo整到咁柒
你見啲人唔見晒啦 仲喺度嗰啲轉晒口㖭
睇黎索尼又訓係度贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞