Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
隻state of decay 2都係咁
初初出個劇情衰到呢 好似依家先搞返好
啲game唔係一樣
PC少啲
咁總有人唔要pc要concole既
按往績應該就FM, FH輪流出,FH4之後到FM8,再之後先FH5,即係起碼2022先有機
要砌部同級數既電腦唔係個個有錢呀ma
https://www.polygon.com/2020/7/24/21331610/xbox-series-x-games-list-exclusives-pc-one

XSX+PC
As Dusk Falls
Avowed
Everwild
Fable
Forza Motorsport
The Gunk
The Medium
Phantasy Star Online 2: New Genesis
Scorn
Senua’s Saga: Hellblade 2
STALKER 2
State of Decay 3
Warhammer 40,000: Darktide

Xbox One+XSX+PC
The Ascent (Smart Delivery)
Call of the Sea (Smart Delivery)
CrossfireX
Echo Generation
ExoMecha
Halo Infinite (Smart Delivery)
Hello Neighbor 2
Second Extinction: Reclaim Earth
Tell Me Why
Tetris Effect: Connected
有冇Gorilla man咁肉酸先
佢哋講咗仲未構思到個核心玩法
MEDIUM又剩係行4K30
Stalker 2又話係前期構思階段
M$今次究竟喺度搞乜
即係邊個轉哂口呀?
夠膽放halo gameplay出嚟仲要自己覺得好好, 應該冇人明M$諗乜
#heh
咁嬲豬做乜姐
你呢把火如果有一成攞嚟屌柒343就好啦
一開始又要話人玩HALO唔應該追畫面
隔兩晚而家同人笑埋一份
343幫佢改左名了
https://twitter.com/ske7ch/status/1286491170999169024
仲叫人send多D meme圖黎
https://twitter.com/ske7ch/status/1286491346799169536
不過比起Neil係咁屌9玩家佢地係識處理D既
我邊句叫人玩halo唔應該追畫面?
你講起Neil就諗起有人整左呢張圖
我話halo從來唔係玩畫面, 同佢畫面差兩句有咩衝突呢
其實最諗唔明係點解xbox唔行埋windows,呢招一出ps永不翻身啦,反正宜家d人都gamepass,錢咪一樣
有幾on9先會開頭幾年會就x1出跨平台驚?
機能限制晒d驚, 咁要series x果個咁勁機能把撚咩
咪玩邊可能run普通版win10,咁撚多bug,到時開隻game都搞成個鐘
其實都唔係真係咁多(上面#431),除左CrossfireX同Halo其他都唔係大作,連PSO2都飛左X1
Medium間公司出左名optimization差,你去玩下隻Blair Witch就明(Steam/Game Pass PC版都有)
到底點解4個月後就賣街嘅機
搞個大嘅第一方發佈會都唔用實機去run,而係隻隻都PC
就算CG都可以用XSX播啦
到時同級電腦咪頂多貴$2000
實際上今時今日砌部同級機唔係貴幾多
係有人唔識或者嫌煩姐
咩砌機過萬起, console黑科技優化呢d迷思其實今時今日已經唔岩用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞