Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
咁而家佢用720P cap圖黎對比係唔係on9?
但我依家無xbox
又未知香港幾時出新xbox
噚晚Youtube好似係1080P Streaming
Halo咁樣好撚失望
Destiny 2個DLC重正過Halo
睇完PS5同XB showcase 兩邊都麻麻地
睇黎唔洗即刻買 (甚至唔會買)
琴晚一早放左4K片出黎, 4K片一樣可以用720P cap圖

https://youtu.be/HZtc5-syeAk?t=53
你睇下要乜野resolution先有張cap圖咁差, 好似連720P都不如
年尾再講啦, 兩邊都收收埋埋唔肯講價錢同唔肯放哂D game出黎
認真halo段gameplay好普通
真係destiny2都吸引過佢
片尾隻獸人texture咁趕客仲要大頭十幾秒

利申:未玩過

嗱 手頭上得2K MON
不過都Cap嚟睇吓啦
似乎係343自己問題啵
你要嬲就嬲佢哋用幾年時間開發隻卡通風Halo出嚟啦

但佢呢張係咁wor
大家都係Zoom in crop 你係咁同我怨有撚用咩
343技不如人執柒佢啦 俾返Bungie做啦屌
都不計Grappling hook軟弱無力
力量感表現連Just cause 4都不如
講緊佢用480p cap黎對比又關風格事?
不嬲都講halo畫面係差, 但突登用720p cap嚟比唔係on9?
Reach真係好正
唔好同我講Halo畫面不嬲係差
舊作就算唔係領頭羊都唔會淪落到俾人恥笑嘅地步
噚晚個Character model柒就算用4K CAP都係柒
兜乜撚嘢姐
343搬嚿屎出嚟都照單全收
啲Fans都唔屌咁佢繼續搬啲垃圾出嚟都得啦
開發部砌部12Tflops出嚟俾你班撚樣咁樣糟蹋
Grappling hook垃圾冇力到暈仲有面同人講
我哋Halo撚唔追畫面仲有Gameplay㗎嘛
720P CAP圖wor
57巴對Halo係真愛,好似Ken對Catgirl咁
由結至終我都係講緊佢用張720P黎對比 冇講過Halo好
轉半開放式世界真係到時先知係垃圾定botw咁正
我都一定買XBOX,
鐘意玩西式GAME
對Halo係真愛就唔會冇xbox one得PS4 Pro啦, 買得xbox one既真係特別on9
720P vs 720P
用4K睇都覺得好靚,棵樹啲多邊形好有復古風
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞