Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
其實halo infinite真心唔靚咩?
我覺得只係風格問題,所有金屬都無專登比反光面貼,睇上去太平實,但事實上啲光影做得好好噃

Btw,今次showcase唔錯,有好多新title,fable、ever wild、avowed、psychonauts2、stalker2、medium都吸引,好彩買咗3年gamepass
唔係呀,我覺得Halo畫面好好喎
有State of Decay 3
可惜第二集唔係太掂
希望三會做返好個故事
https://www.youtube.com/watch?v=fgJqliVWSSg
諗起當年亞視式showcase
Halo完美演繹左如何從一個3A遊戲變成一個3D遊戲
其實你POST完覺唔覺自己有少少on9?
完全無一隻吸引...成場show反高潮
STALKER2 屌打全部
你都係繼續玩返TLOU2啦
Halo+Apex+Doom嘅感覺,冇咩特色,畫面就堅靚
當睇故仔都會買黎玩
同意
肥寶3我至有印象係叫愛唔帶套扑野會有性病
同埋我將2個兩婆放係同一條街
佢地日日開拖
第二集一出買左pass玩左陣就棄左
希望今次做好d
希望啦明明題材係幾好, 可惜都係做唔好
淨係玩過fable1 同 2
讚都唔俾
不願面對系列
事實就係343炒晒粉
磨劍磨到得返個柄
然後你啲盲粉話電到莖就得
一直無留意xbox
啱啱先知佢xbox game pass
係任玩裡面d game
我見大部分嘅game都有起 game庫
每月$120都算抵

依家仲話尋晚d大作全部都包埋起game pass
咁下代可能真係會買晒ps5同xbox兩部
Halo畫面係差, 但突登用720P cap圖黎對比唔係on9係乜?
而家最抵係買夠3年金會員再加$10轉xbox game pass
其實我同意Halo從來唔係賣畫面
但亦唔係一款畫面差嘅遊戲
Halo3/Halo4喺當年嚟講啲畫面唔係超班但亦係Tier 1
不過屌你老母343噚晚Demo尾段
我以為自己睇返Halo Reach過場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞