Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
57巴開個xbox post話買xbox one既玩家係on9,咩玩法
啲貼圖好精美
因為買xbox one既真係好on9
最期待fable
但真係覺得ms要改改策略,俾多啲xsx獨佔game
成日都有pcxb1點叫人買新機
手機cap圖大法
57巴係勇者
放心,唔會影響啲復古風多邊形
外國人唔識野,Halo一向都畫面差,呢啲叫復古風
好明顯M$想賣game pass多過賣機
開xbox game post話買xbox one既玩家係on9有乜問題?
Between黑耀石有錢之後效率好左唔少,一口氣出3隻game既演示
有gameplay先算啦
得Avowed少到得幾秒啫,唔錯啦
Between隻Avowed原來同永恆之柱同世界觀
我都係想要FH5多啲
另外有個奇景係原來Halo係香港好多fans仲要都係畫面派,心諗360果時Halo 3畫面已經麻麻地(隔離Sony隻Killzone淨講畫面靚勁多),好似突然唔知邊度彈出黎咁
大部份都應該係串緊明明機能咁勁但343整PAT屎出黎嘅花生友

我都係覺得因為要就返X1而縮水, 上世代機嚴重拖累表現多啲
唔同你講畫面咁講Gameplay囉
嗰條弱過水喉水嘅Grappling hook你唔係接受到呀?
條繩既力度咪又係講緊視覺上
轉個point就唔係講緊畫面咩
gameplay一部分嘅嘢俾你講到又係畫面問題
咁你將所有問題都歸落畫面問題
唔怪得343可以乜撚都唔理啦
唔關事啦,你拎個Gears 5出黎對比下就知咩事,343同The Coalition技術力差幾遠下
或者微軟當初將Geras 5拖到今年尾做護航可能仲好,諗返360都係到06年既Gears of War 1先係係俾到人入左高清時代既感覺,之前05年果d game畫面都係冇乜特別
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞