Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
邊隻卡通game先,我覺得Everwild幾有吸引力
Between不過呢類game我覺得已經係發佈會既必要之惡環節(對無興趣既人黎講),你睇PS5個發表會中間都係連續幾隻牛鬼蛇神
Ps5嗰次仲多卡通game
有無人已經sub咗佢個game pass
初初出sub到依家無斷過, 又唔係貴
其實點解咁多人抗拒卡通GAME?
我覺得有D卡通FEEL天馬行空畫面先SHOW到機能
我都係啱啱先知有呢樣野
平時玩開steam 啲驚無乜留意
以睇既角度第一眼係唔多吸引既
其實cel shard +不同風格美術風,可以呈現畫面好靚
仲有要夾game 主題氣氛,
隻隻都真實系?又要同D 大廠鬥畫面
唔係間間廠都有錢燒
然後DQ11S年尾上Xbox Game Pass。 可以keep 住Renew個pass了
PSO"2" 嘅系列新作 唔怪得佢最近NA開server
據聞有得轉移角色, 你唔係要成班全職15星武嘅同你係新game 開荒下話

Fable...冇期望就冇失望
dq11s幾時先有pc
HALO垃圾到
結尾演講人物啲Texture仲柒過對馬島啲場景
halo一向都唔係追畫質,
本來就係一隻一半劇情一半電競既Game

5億美金 12T算力出呢個畫面
點講都兜唔到啦下話?
你睇埋搭升降板嗰度啲山景啲Pop-in
你唔係接受到呀?
食屎仲要理直氣壯大大聲
咁我玩halo目的又唔係追畫面, 做乜尻
呢隻從來不過不失去到合格位就夠
XBOX ONE出呢個畫面我接受到
但你同我講係XSX嘅畫面就真係
畫面呢啲堆料嘢都做唔好學人講故事講平衡性
可能343真係用手寫故事用腳做Graphics囉
最重要有日配
其實Halo洗左5億美金到底係邊度黎既講法
不過我一直唔覺Halo係畫面類,之前係360玩Halo 3時就覺得畫面麻麻
https://www.youtube.com/watch?v=rFh2i4AlPD4
算啦睇個like/dislike比率就知Halo班本土fans好多都根本唔理畫面,佢地最關心就係玩法同埋有冇split screen
要show畫面技術都係等Gears of War既製作組
Halo 從來唔係 sell 畫質. 上面成班話佢核突係咩事
再加上隻game 可以係 xbox one 玩. 就要遷就下舊世代機能.
鬼唔知降到 30fps 可以再加強畫質咩. 不過我寧原要 FPS 60
BTW 見到今次 SHOWCASE D GAME 全部都行到 60 FPS 反而 PS5 好多仲行緊 30FPS
我都費事再同佢嘈, 唔係玩開呢個系列既人把口係特別大
ms統一得xbox同win10用dx12 ult就預佢唔主力谷獨佔,而係拖pc落水鬥多game啦

你仲用任天堂嘅思維去諗xboxSX
最期待fable結果臨尾要去湊仔冇睇到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞