Xbox Games Showcase

468 回覆
13 Like 11 Dislike
cross pc唔緊要, 你cross埋x1做乜9
搞到要就返今代機, d畫面搞到咁既樣
https://www.resetera.com/threads/rumor-the-new-fable-will-be-an-mmo-check-threadmarks.254028/page-5#post-40559211
I wouldn't read into this too heavily.

It's not an actual 2004 style MMO

估計有d似係Forza Horizon/Destiny果類,或者都係用RPG的話,類似Souls系?反正本來Fable 2/3都有coop
唔買了
買返steam 舊作算
上世代俾人屌棄360太快瓜,不過其實都唔係隻隻都Cross左X1
57巴真係睇得通透
可能學GTA ONLINE
用單人模式配角帶動ONLINE劇情
有無人依家其實已經係ps4同xbox one雙修
有咩感覺?
有ps4 pro同xbox one x
獨佔ps, 單機x1x
xsx 都會買,屋企豆潤咁細冇書枱放pc, 要追畫質只好買xbox
ps5 就睇下有冇鑊氣先,臨時超頻改spec 驚散熱出問題,一係索性等pro
你知唔知你講緊乜呀?
即係如果同一隻game
兩邊都有出
巴打會揀買x1x版?
我暫時睇唔到邊一隻唔係
我都係咁玩法,native 4k game 首選Xbox, PS4一玩 4k game個風扇就好嘈,Xbox就靜到聽唔到聲,Xbox唯一缺點係個濕鳩UI。
Xb 封塵
記憶中第一方既Forza,The Medium,黑曜石新果隻,Fable冇XB1版
第3方既Stalker 2, Warhammer冇XB1版
已經唔係有冇獨佔咁簡單
直頭唔夠game
不嬲都知Halo唔係賣畫面, 啲物理一向都係鳩下鳩下

但係你做demo 係showcase度sell唔係交啲咁嘅貨出黎下話, 2020年啲texture咁嘅樣, 一搭lift 嗰下仲要有好明顯pop in
做fans都係咁夾硬幫佢兜呀嘛
我就係直頭唔係fans先咁講,真心香港玩Xbox已經唔多,關心Halo既應該係呢批人入面既3分1都唔知有冇
https://www.youtube.com/watch?v=GSJ_q-0ZyDk
原來sega 想打咁嘅算盤
隻新game set 係PSO2 1000年之後, 但係新舊game 課金同角色同通
等陣原來係新作黎?以為只係翻新畫面
X1有360 game玩(e.g. rdr1)
有120hz mode fps同frame time都好過ps4 pro
玩單機game都有啲價值嘅
買左兩隻Stalker 2同Warhammer 40k既
forza就咁睇畫質都唔係next gen啦
希望Fable同stalker係啦
我覺得Ray-tracing果邊好過GT7
https://www.youtube.com/watch?v=6bfC-vvlbHc

不過跑圈game我已經好少玩,都係等Forza Horizon 5同埋新Test Driver
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞