Myaleshia抄襲事件懶人包

1001 回覆
1015 Like 11 Dislike
唔知道愛國嘅同胞見到aleshia出呢個post會點呢

有內地app嘅大家記得做下好心提醒下大陸朋友
記得出完post 留完言就好del app啦 乖
我都係苦主 絲打
同你有嘅數量差唔多.....
應該着唔落
sham on them
安慰自己呢間都無aleshia 食水得咁深
ig shop太識影相執相同包裝啦
幫襯前係淘寶用圖片搜尋先
幾次都搵到就唔會想比幾舊水買mark up咁多的大陸貨
變相慳左錢

利申 唔鼓吹淘寶
我無中伏
純粹好奇想問一下
而家知道呢個係一個抄襲品牌
呢堆衫你重會唔會着
所以你宜加可以做嘅就係 一齊呼籲:

總知唔好投九東第4,5位
九東贏盡得3席,唔好投錯!
傳統泛民譚民豪 + 國際線黃Gphone + 本土李加達 (3席)
DQ者自有Plan B
排第四譚得志、五胡志偉不是取代Plan B的理由,請尊重民意!初選機制只是參選人自行決定與選民無say?

傳統泛民譚民豪 + 國際線黃Gphone + 本土李加達 (3席)
DQ者自有Plan B
排第四譚得志、五胡志偉不是取代Plan B的理由,請尊重民意!初選機制只是參選人自行決定與選民無say?
So sad

DQ者自有Plan B
幾時出黎回應?
唉我都有幫襯過幾條裙
一定唔會再著老翻裙返工
我都覺間嘢抵屌
但想問 唔係話善意提醒啲乜鬼KOL同偽人咋咩?
原本想幫手
一入到啲KOL既post
好似批鬥咁
喺咁問人著抄襲衫知唔知醜
其實應該唔喺嗰嗰KOL都一早知黑人商人啲手段掛?
佢地錯就緊,好多新ac,有行家做佢都係不爭事實 唔好俾人帶風向
搜尋比較完好容易分辨到係咪淘寶貨扮韓國貨定好似myaleshia係抄襲款

精明的絲打們自行衡量啦
Yes唔好太harsh 好多kol都可能同我地一樣比人呃
幫推
但咁多間公司肯告佢未
zara抄完都冇同人講佢自己設計啦
最7係 翻工OL撞衫 一個著正版 一個著翻版就死得人多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞