Myaleshia抄襲事件懶人包

1001 回覆
1015 Like 11 Dislike
追返呢個po 先見到最後一句真係好嬲
唔知真係以為歐洲啲大brand !
口氣咁大!

我有冇記錯 ,佢哋好似仲係大陸製架喎!
一睇個閪tone就知係邊個覆啦
相信airspace都可能抄人,但人哋賣緊港紙百幾蚊
nyaleshia賣緊7,8百蚊
Honey you can find anything in Aleshia seriously
But definitely with different material and cutting
If you prefer a cheaper style with a less quality clothing that copied from other brand your can order dresses from Aleshia
屌俾佢呃咗咁多錢有冇得追究
佢話different material and cutting
係咪姐係個design同人地唔係different
海關
推推推
推推推
LM
我都想知
好急咁完,本身可能再耐啲
成日都喺淘寶可以搵到佢地啲衫
成日見佢賣廣告,咁貴仲要抄款
第二十七件2017就開始抄系列

越黎越多絲打爆料aleshia啲裙抄款
咁就完?少年你太年輕了
Aleshia原來早係2017年就開始抄款
今次又係抄The Kooples
Btw Ig admin爆料aleshia開始del相
大家唔可以比件事就咁完啊
push
樓主要準備下開2
有撚排爆
你可能連咩叫OEM/ODM都唔知,
你所謂嗰啲俾佢抄既牌子都唔係自己設計
同廠出貨咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞