Myaleshia抄襲事件懶人包

1001 回覆
1015 Like 11 Dislike
太似分唔到 定人地著緊正貨佢以為係自己抄嗰件
其實佢哋唔好以為潛水一排就冇事
呃我哋港女錢
極度可恥

以香港本地品牌 為selling point
等我仲一路以為自己着緊designer嘅衫
以後唔敢再着出去....
呢度只係一小部份咋

P.s由佢係堅尼地道開始幫襯嘅水魚
見證佢風山水起
可唔可以幫佢收皮?
有無圖,想睇佢點解釋
佢未解釋呀
淨係覆話之後會發聲明同大家交代
屌我都係呀絲打
由堅尼地城office幫襯到上環分店,算係熟客,佢啲party都有叫我去,點知佢地咁仆街,好失望!
賺咁多想出篇聲明就無事
正版sale 個陣仲平過佢哋翻版
佢哋到今時今日都賺唔少 就算斷佢生意都係賺少啲/少蝕
唯一方法係一人一封email send去大公司
等大公司告翻佢哋抄襲
btw 有冇人肯draft封email出嚟俾大家一齊send
推!
無恥到咁, 影衰香港
不推唔係香港人

跟住個ig逐個brand dm 佢地叫佢地採取法律行動,睇下邊個長命啲啦唔知我地唔記得先定係你地執笠先呢?
推!!
Good job
會唔會email 會好d?
負責ig(social media)應該唔會理呢d
我都draft左封email send左俾 ig admin,佢整理好啲相同打番齊啲衫嘅資料就會一次過send俾各大品牌 係未搞掂之前梗係照send去 ig account先啦
好耐之前都想買佢出啲wrap dress 但見500幾蚊件就冇買 點知就比我搵到差唔多款 仲要平一半
push
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞