Myaleshia抄襲事件懶人包

1001 回覆
1015 Like 11 Dislike
admin做左啦
但得佢一個人點夠
見到呢一個post實在太感恩
之前有另一個post講aleshia仆街,我都有留言分享中伏經歷,容許我重post一次個留言。

https://lihkg.com/thread/1784105/page/1

由佢地喺堅尼地城office幫襯到上個月,俾佢地呃咗幾次,真係完全失望,唔會再買。
買咗成千蚊衫,話會免費寄畀你,過幾日就拎第二個電話WhatsApp你,叫你上嚟攞貨,好聲好氣話寄返去之前個地址就得,就已讀不回。追咗幾日,明明online,就係唔覆你。到打電話畀佢地,好聲好氣咁問,先態度勁差咁寄返畀你。
買裙想買新貨,會話display係最後一件,但過幾日就post Facebook話有新貨。朋友都中過伏,仲要係店主馬可欣同林嘉慧親口呃。
為咗慳嗰少少錢就呃客人,完全當我地冇腦,已經唔係錢嘅問題,係尊重問題。
就算佢係黃店,都唔係一句黃店就可以呃人,兩個店主都係仆街。

屌你老母馬可欣同林嘉慧,當啲客on9,執柒咗佢啦。
你呢到買左幾錢
Who?
係,佢地講大話唔撚眨眼,你話佢偽黃我都信。
612前夕間間黃店罷工,佢地仲好意思宣佈聽晚開live,之後唔知係咪俾人屌,先改罷市,嗰陣已經覺得佢地好嘔心。
抄到十足
罷乜撚 冇真正罷過
唔好期待呢兩隻港豬有咩作為
一模一樣喎
仲幫襯嗰啲驗下腦,用幾舊水買翻版
痴線
咁多件炒到十足十 比人告嘅話分分鐘要賠幾千萬
推!
好彩之前覺得太貴無買
點解可以咁厚面皮話自家家設計
第二十四件連吊牌都唔改

呢件真心過分 我係ig睇到呆左
無恥aleshia比人斷正買貨
仲要on9到連吊牌都唔記得改
大大隻字話比啲客知係廣州某批發商產品
個臭閪藍絲 淘寶抄款垃圾賣貴幾倍
推撚到佢仆街
大家可以pm 著過佢哋啲衫嘅kol / model / 客
等大家都知MyAleshia 有幾無恥
我諗佢唔係唔敢面對錯誤
係驚比而家唔知嘅客人知道咗
唔繼續做佢嘅水魚

啱啱睇個ig更新話佢哋兩個知道咗冇咩感覺
唔覺得抄襲有咩大不了
總覺得啲人好快會唔記得
大家識做啦
推到佢仆街
佢哋都有follow 倪晨曦喎 真黃絲 推俾elva有冇得諗
兩個臭閪藍到黑

同佢合作個個張相係咪俾人話到熄cm
定收左好多錢宣傳a貨
同間店一樣咁無恥
push
呢個有趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞