Myaleshia抄襲事件懶人包

1001 回覆
1015 Like 11 Dislike
佢唔止黑心爛口仲要樣衰
睇下佢個樣幾撚自信 成個八婆
榮光歸 @myaleshia.copycat
我都係睇唔過眼幫手開post佢哋真係搵到好多證據
Natalie ftm呢條女都唔好得去邊
佢之前賣淘寶鏈80蚊 原價8蚊咋
可惜賺得個$70幾蚊
今次咪拿拿臨去aleshia拜師學藝
尋日有巴絲塞錢入我袋:aleshia係抄款嘅佼佼者
Ftm呢啲小巫見大巫啦
真心覺得有kol代言既ig shop唔好得去邊
有料就好似啲大牌子咁有明星代言啦
洗乜搵呢啲做唔到明星影張相po下ig飲飲食食扮下高貴既港女賣廣告姐
Kol脫離呢個年齡層已經冇人識
離開香港過個羅湖關口更加冇人識
順帶一提,黑心商人林嘉慧都有老公,好似幾年前結婚,唔知佢老公係咪盲撚咗,娶個心地咁差嘅做老婆
唔係啊 我係幫手post架咋可以睇翻#1
因為ig admin無連登我又睇唔過眼
所以幫手出post比更多人知道真相
好睇唔過眼呢班死港女同柒頭KOL
其實係咪可以用商品說明條例告9佢
有錢個屁咩
同屋企人租個土瓜灣私樓細單位咋嘛
BU CIE 副學士出身 成日free ride人
前排係浸大影兩張四方帽相就扮大學生畢業
以前有小小運搭到個有錢男朋友做design揸Tesla
日日一張坐車車影相 驚死冇人知佢放學有車坐咁
上年比人飛左 而家冇車比佢影啦
佢真人得米6都冇 好矮
而且好黑
Ig啲相同真人好大出入
email 比大brand 比封律師信佢先識驚
積極follow
唔好講黑材料 係內幕呀
其實條女真心好樣衰

最鐘意睇呢D 是非人格野
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞