[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
下載左隻timestamp lost love

好撚正
city of broken dreamer都上埋steam
想問仲有冇其他似Treasure of Nadia有animation 的 game, 除左同作者另外個幾隻game之外
Dw左個 ep2 完全唔識玩
好簡單 唔識咪睇攻略
BTW 玩左EP1未
有無中文攻略 ep1未呀 咁岩搵到2就dl左2

F95 有EP1 EP2 有埋攻略 自己用GOOGLE翻譯睇啦
Cure My Addiction 第一集幾好
第二集麻麻地
紅髮真係好撚正
唔覺要CH駁CH好煩咩
好似CH1去島之後駁落CH2都仲要食CH1 RECORD
我自己果陣DOWN係CH1加少少CH2,島未開哂SCENE
到之後DOWN左CH2 COMPLETE但唔連CH1,係果到要食CH1島果D RECORD
但如果用CH1 SAVE開埋D SCENE就會冇左SEPARATE CH2果D RECORD
好似唔洗LOAD返CH1 D SAVE喎
我CH2就咁開新GAME 冇影響
我CH1係100%+島100% 所以可能冇影響到我
其實好難代入
要玩到自己比屌
唔夠bitch仲慘
點解玩女主係諗到代入俾人屌
唔係做旁觀者望住女主俾人屌
隱性GAY?
旁觀唔代入你唔會知女主心理思想諗緊咩邊個部位爽
一路玩 自己建立嘅角色比人屌
好似望住自己個女比人屌咁
惡夢島有更新
係呀 係holiday island呀
freeloading family更新啦
今次係leah既個人ending
LEAH比起其他 係最唔吸引個個
molody好正
下個end有排等
4個黎比個人排名:alice>karina>melody/leah
嘩屌個ending真係好垃圾
主角成隻兵咁
一路玩一路胃痛 好似俾人戴綠帽咁
完全玩唔落手我仲未玩完 已經唔想繼續

Melody 我覺得佢好sweet 最有女友feel
好期待 希望唔會好似Leah end咁 整到成劈屎
Alice就老婆feel
搞咁撚多野係度做兵就哂條女先溝到
down左Goons raid her黎玩
覺得幾正
羅拉
virtues外傳更新
玩完,果然theo長髮版靚d
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞