[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
打完先有得去,唔打去鬼到
咁可能你之前冇行bella線/好感唔夠?等多幾日有walkthrough可能會清楚好多
睇到RENA就夠丁了 正到癲
Al 得三大女主叫好少少,其他咩大學生護士全部都係三尖八角
但係照樣屌晒
早幾集有車女教師Cathy番屋企跟住bj就會俾Bella拒絕,各自歸家,條loveline會斷
BAD真係好正,等update呢半年有冇女靚故事正嘅game推介
以半年內為限
artemis
AOA academy
fresh women
the sixth realm
遲下真係要成個bad 大file 由頭down 過先得
4.0update 到6.1 再去7.1已經幾多error
thx樓主
等大結局先一次過啦
5.0開始改得多野,你睇下章save point果度都唔同左,我建議你依家換定7.2先好過,唔係愈遲換個file愈大down得愈痛苦
唔計5大女主既我鍾意heather,becky,sarah同dnd果個四眼妹
唔知點解d鬼佬咁多人鍾意quin呢個bitch
我揀Lily Envy Riona
sarah我都好鍾意
jade都好正
A House in the Rift都唔錯,雖然冇乜故事
How To Fix The Future個intro望落唔錯,雖然我唔知點解末日未來都可以玩academy
呢排玩緊Fresh Woman
Chloe真係好正
Jill
請問巴打BAD即係邊隻 F95 搵唔到
being a dik,睇post頭
Braveheart Academy居然又返左黎
之前個dev發老脾屌f95 leak左beta出黎棄左game依家又返返黎整
不過佢話2.0整完隻game依家都1.9完左兩條女線仲有5條女都唔知點完
咁多個都係raven最正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞