[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
Milfy city終於90%
唔知會唔會又91 92% 慢慢撚狗
成年都未更到一次
條冚家剷見到得返2萬5美金一個月就驚到咁
如果再少啲就真係可以逼到佢再快啲

都話唔好得罪f95班友仔架啦
都要佢係真係當job著緊先有用,你話好似strange nights果條友咁完全同fans 0互動,上水就係放game之後完全冇聲氣潛個6個月整game just for fun你屌幾應點抵制都冇用
冇計啦 我覺得依家目前玩左咁多隻
Milfy city既畫風真係最top
唔知今年出唔出到呢
f95班人話佢好似真係單靠個垃柒圾p記舊錢開飯
依家冇左咁多金主仲唔死死氣氣咁做野咩
之前又逼班金主俾自己開新作
已經趕客架啦
到今時今日仲係到死拖爛拖

佢破產都係自己犯賤
係咪可以當佢新game咁玩 反正唔過save
25K美金都成20萬港紙, 佢之前鳩HEA都照有錢收, 抵啦
其實寫呢啲game會唔會話好難
發現有啲game就算個作者唔同
啲女個樣同埋個模組都好似樣
純粹好奇
人物模好似好難整,多數都係買個固定樣模之後改少少髮型面型就算
咁其實佢地都幾好賺喎
每個月收咁多錢 整一個未整好既game
啲模組來來去去都係果2大engine,只要事旦一個engine既口味唔啱,就少一半game玩咁濟
所以見到啲獨特模組,真係加唔少分
ECHO OF LUST S2E2玩到同老母係廁所扑緊比JESS入黎之後係咪就冇
玩完之後睇HINT 6/7但全部TO BE CONTINUED但又冇出MESSAGE話E2 UP TO HERE
等更新
有隻ideology in friction 都幾正,d 人物個個都有刻劃到,d 女又正係隻game 太易玩
virtues又出多個if
Divergence: Beyond The Singularity個UI幾靚
雖然有D LAG
Intertwined更新
down左Treasures of Nadia…
真係不得了,好好玩
false hero終於更新,好似又重新整過某d線
係幾好玩,相對其他H GAME
啲puzzle幾有心思,但對我嚟講太難

ps: 要賺錢整屋好麻煩
個主體連4份1都未到就係咁整外傳,有啲不務正業
人地50美高級sup先有整既特權,不過劇情幾cheap下一下就完左
屌拿拿聲收皮啦一次又一次重整
又慢又煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞