[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
隻SUBVERSE why cg 會lag
無事喎
係得cg會lag咁奇怪
海盜女,女將軍好似係終boss
唔夠時間啦,最好睇係好似老母同妹咁中出之後慢慢發覺大左肚再同返主角講,依家得返一集都唔夠時間鋪大肚同爭人,飛住講全部大哂肚啦咁太hea
其實我反而唔明miss同iris唔大肚,成個故事好似iris同佢係最早搞,佢兩個又係好主動撩主角,老母就一擊即中咁款
你唔好話其他女次次簡中出都唔中老母同l一中出就中咁撚神奇
鬼佬邏輯
老閪都中出左老母同阿妹先
其他女人可有可冇
judie同iris一個親妹一個表妹中出完夠冇,係老母同L先咁好待遇成隻game唯二兩個大到肚既
作者話下個update大結局再有一個update係後記,應該仲機會等到後宮ending話哂主角個身世都唔算係普通人

之後就賣關子話寫新game
我最想見到既老母同兩個妹發現大家互相俾個仔/大佬屌過既修羅場唔知有冇
love season更新
我都想有
Corruption更新
Jill係咪要massive chick先食到
我通常都開console改
有冇簡單教學?
我係download dirty console, 都係F95搵到,全部renpy game都用得
改邊個variable 就自己撞下
呢張圖係講咩,有d我記得好似唔洗數值咁高都可以食到
個THREAD本身有CHEAT MOD都有得改
我貪方便 因為全部renpy都用得
同埋啲mod有時要等佢跟版本更新
玩完subverse,感覺似四不像咁樣
你話戰旗game又唔有戰略過xcom
你話彈幕game又唔夠東方咁彈幕
你話咸game又唔夠拔作咁咸
樣樣都有d咁反而樣樣都冇咁好玩
又搵到隻正game叫Artemis,感覺同leap of faith差唔多可能仲更好,前女友個樣根本係照alexandra daddario整出黎
LLTP更新
基本個故都完左係唔知NG+會加d咩,不過都冇心機再重打因為實在太麻煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞