[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
已經出到10啦
如果有聲會好J好多
配得唔好不如唔好配
我要求低 叫幾聲黎聽下都好 冇叫聲好悶
有冇Being a DIK / Acting Lessons 同好
歐美同人多數配得唔好,叫叫下聽落會出戲
新手入門級差唔多個個都玩過
啲女聲成日都係鳩叫
Sor 我一嘢拉到落底

話說而家係咪冇人做到unity game嘅hack
即係lesson of passion 嗰堆
都幾想玩返living with temptation 2
goon raid her 個作者出左個新作叫Lust Is Stranger
都係life is strange啲parody不過全3D,個demo玩落好撚堅
講還原度邊個夠strange night黎,不過佢出一次都差唔多要等半年到一年中間完全冇消息都唔知佢死左未
有冇LINK?搵親都話有毒
post頭有link
strange night我淨係當佢係visual novel算
淨係禁禁禁冇乜遊戲性嘅話我真係冇咩興趣
同埋Lust Is Stranger個dev幾有心
成日update番講個progress去到邊
唔會好似其他game例如waifu academy咁拎完錢唔知死撚左去邊
同最衰果個比當然個個都係良心
冇a/c,不過終於搵到,老母好正
goon raid her 幾正 真係有唔同方法過關唔會限死一種
除左唔想理件痴線女僕無咩缺點
開返個,搵game易好多
being a dik 好撚正
買咗steam版
最鍾意 bella jill jade
但全game第一次cum 比咗 cum-petition既quinn
steam版斬開太多舊更新又慢仲係得第一季,patreon版更新仲快
隻reject no more無啦啦停左出第隻no more money,但感覺都係比唔上no more secret
Jill Sage同Riona都正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞