[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
打錯字 Update
廢話

話唔埋係修錯字
佢又話咩會出曬所有角色既主線

又係到吹 可能真係2021年12月31號
hillside更新
玩完,平凡左d,冇melody咁好但好過leah,冇屌過大個版真係好浪費
echoes of lust更新
唔係有屌咩?
不過成個人個feel唔同左,都係之前好d,期待左有d失望
想問下man of the house同埋Lucky Mark有冇攻略
歐美h game 冇攻略成日覺得好難玩
屌果個係細個版,大個版齋口爆完埋牙果時就完
而且細個版同大個版差唔多係兩個人黎完全唔同性格
我玩多次睇睇先,本身咁多個最有feel係佢,點知大個變撚左mk
F95 search "man of the house walkthrough"
Lucky Mark F95 頭post有walkthrough link
我覺得佢大個版個樣靚過細個版但係性格就相反細個版比大個版好
最重要係冇屌過大個版連中出都冇
summer gone一年後終於更新
最近玩左兩隻都覺好正
karryn prison 同Virtues
但唔知點解鬼佬game唔鍾意配音 有配音一定正好多
love season farmers dream幾時先有新
多左個妹 啲女又正過原版
love season更得好慢因為成日都係整完farmer dream得閒先整佢,不過有講新一年會勤力d更新
btw,nova
配美配音唔似得日本果班咁專業,好多時配完出黎出哂戲仲衰過唔配
farmers dream其實未玩完
不過玩左love season又唔想玩落去劇透
段動畫其實做得幾好 配埋音真係可以用黎打J
love season係farmer dream精減版,部份人冇左而新加好似係得nova
Jessica O'Neil's Hard News 同 False Hero都幾正
My Real Desire更新
false hero成日重製故事都冇推進過
sad but true
不過好似就出更新
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞