[歐美H game]推介(3)

1001 回覆
54 Like 4 Dislike
treasure of nadia 解謎類型唔錯推唔一下
想問下係咪已經完左?
ep1完,唔知steam版係點
Ep1係序章 ep2先係開始
日日重複去執屋同洗碗 唔知等到幾時
LM
Unlimited pleasure愈黎愈多女可以扑
誠意推介-Milky Touch V.14
玩法: VN - 劇情向,有唔同分支
所有圖都係手畫,畫風特別有美感
部分女角有配音, 投入感大大增加
女角主要係人妻,鐘意比姐姐照顧嘅要試試

https://f95zone.to/threads/milky-touch-ch-14-studio-kuma.28224/
覺得好可以去Patreon 支持下個Studio, 有錢先可以有資源繼續搞好隻game
https://www.patreon.com/StudioKuma/posts
佢分開普通同extra版
本黎想支持下 點知extra版貴撚到仆街
2舊幾水一個月
點解f95堆日式3d咁多人玩
見到堆女角色已經唔開胃仲要十幾條女
幾乎全部都係後宮game
Pale carnations更新啦
日系係咁上下架啦
唔係後宮就近親
日式3D係咪即係illusion果堆
咁illusion方便左好多唔識畫圖既人
多數用honey select,ai少女之類整模
歐美既日系畫風game,好好奇點解冇日本既歐美畫風game
illusion因為多野執反而有時D角仲唔樣(係D髮型會撞)
歐美Gen出來果堆3D全部都係餅印來,最多髮型唔同
已經見到太多差唔多樣同髮型既餅印
如果你去玩Ecchi sensei應該會大開眼界...
因為好多都醜撚到呢
簡game先睇模,次睇故事,最後睇系統,模差除非故事超吸引唔係已經係咁先
我就鐘意睇系統先
好似Something unlimited我都係飛故事
第一次聽有人j ui,直接飛故事睇扑不如睇av
btw,某d模靚但係故事/系統差既都唔想玩,好似innocent witches/holiday island/milfy city咁
系統wo,唔係UI
同埋好多所謂既故事唔係比一堆設定你睇(innocent witch)就係事鳩旦作個理由比你屌女(果堆一出來死老豆既故事情節,或者好似The tyrant,SHELTER果種老豆叫你屌女咁)

線性故事又好多時太慢熱又唔有趣未入正題已經飛鳩左(Melody)
真係挨到係得Being A Dik + Acting lesson
D女又整得柒
玩得visual novel想係睇故事既姐,你鍾意睇故事既就睇得多劇情架啦
慢唔慢熱就真係睇個人口味,好似bad同al咁故事咁正都會有人唔鍾意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞